Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць)

Фото взято з сайту http://dyvys.info/

Фото взято з сайту http://dyvys.info/

Дозвілля та їжа
28 вересня 2015 14:58

З 26 вересня, у Львові, на телеканалі Львів-ТБ (Субота – 21:30, Неділя – 19:00) стартувала трансляція соціального телепроекту "Міс Львів". Конкурс краси кардинально відрізняється від інших подібних проектів, де красуні традиційно змагаються за корону та почесний титул найвродливішої. У реаліті-шоу переможницю вперше обиратимуть шляхом народного голосування за допомогою смс-повідомлень, а не завдяки суб’єктивній позиції журі.

У телепроекті "Міс Львів" змагаються дванадцять фіналісток, яких обрали під час кастингу. Кожній дівчині присвоєно спеціальний код (від 01 до 12), який можна надсилати смс-повідомленням на короткий номер 7069, і таким чином підтримати свою фаворитку. Також кожна конкурсантка має відкритий банківський рахунок, на котрий збирає кошти для реалізації свого соціального проекту.

Конкурс краси у форматі реаліті-шоу завершиться грандіозним фіналом з оголошенням результатів народного голосуванням наприкінці жовтня. Цього року "Міс Львів" стане відбірковим туром на один з трьох найпрестижніших світових конкурсів – "Miss International", що відбудеться в Токіо вже в 56 раз. Одна із фіналісток отримає титул          "MISS INTERNATIONAL UKRAINE", з рук керівництва національного комітету "Miss International Ukraine" та представника конкурсу "Міс Світу" в Україні.

За словами заступника директора телекомпанії "Львів-ТБ", експерта реаліті-шоу Іванни Савченко, – соціальний телепроект "Міс Львів" матиме широку глядацьку аудиторію, – "Це прорив у конкурсах краси. Конкурсів подібного формату ще не було, – підкреслює пані Іванна, – "Переможницю обиратиме не журі, а телеглядачі. Банально говорити: "Краса врятує світ!". А що таке краса? Це насамперед неповторний стан жінки, її мудрість. Цінуються жінки, які у складний час готові підставити своє плече чоловіку. "Міс Львів" є особливим і вкрай важливим в наш час. У реаліті-шоу беруть участь сильні особистості. Проект — це творчість, яка гармонізує із соціальною складовою".

Режисер реаліті-шоу "Міс Львів" Наталія Гожельник розповідає: "Проект передбачає п’ять серій. Акцент — на соціальну складову, – власні, креативні проекти фіналісток. Конкурсантки дуже стараються із реалізацією власних соцпроектів, дехто навіть працює над ними днями-ночами. На відміну від інших реаліті-шоу, в нас немає чітко пописаного сценарію: що дівчата мають говорити, як реагувати на певну ситуацію. Вони показують свої емоції такими, які є, без приховувань. У проект підбирали дівчат цікавих, особливих, неординарних".

Ведучі реаліті-шоу — організатор багатьох конкурсів краси Володимир Місяйло та експерт з краси Уляна Матвіїв, – дружньо підтримують дівчат на знімальному майданчику та діляться своїми враженням від зйомок: "Конкурсантки — у передчуттях, хвилюються: як сприймуть телеглядачі їхні вчинки, характер, реакцію на події, зокрема, в екстремальних умовах. Кожна дівчина розуміє, що на проекті присутня конкуренція і переможе лише одна".

Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фотоТеле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 1Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 2Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 3Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 4Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 5Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 6Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 7Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 8Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 9Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 10Теле-шоу "Міс Львів": переможницю оберуть за допомогою голосування (фото учасниць) фото 11

львів у новинах:

Гарячий жовтень: фестиваль "Країна мрій", Свято шоколаду, сира і вина та осінній пікнік

Міліція довідалась, хто вкрав ноутбук загиблого співака Владіслава Левицького

Жахливе ДТП на Львівщині:1 людина загинула, 5 травмовані

Джерело: dyvys.info.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах