"Сушия" відкрила новий ресторан у Львові (фото)

Новина - Дозвілля та їжа - "Сушия" відкрила новий ресторан у Львові  (фото)

Новина - Дозвілля та їжа - "Сушия" відкрила новий ресторан у Львові (фото)

Дозвілля та їжа
06 жовтня 2015 12:22

25 вересня 2015 року мережа ресторанів сучасної японської кухні "Сушия" відкрила у Львові новий ресторан площею 408 м кв. Він розташувався на третьому поверсі нового торгово-розважального центру "Форум" (вул. Під Дубом, 7). 

"Сушия" відкрила новий ресторан у Львові  (фото) фото

Новий заклад готовий прийняти до 180 гостей, охочих скуштувати страви сучасної японської кухні. У ресторані облаштували спеціальний дитячий куточок, де діти можуть займатися творчістю або дивитися мультфільми, поки батьки спілкуються. А на літній терасі ресторану можна, загорнувшись у ковдру, поніжитися під променями осіннього сонця з чашкою імбирного чаю. Насолоджуватися японськими стравами в новому ресторані можна з десятої ранку до десятої вечора. Відзначимо, що цей ресторан став вже 40-м закладом мережі в Україні і другим у Львові. 

Перша львівська "Сушия", яка відкрила свої двері у 2010 році, знаходиться в торгово-розважальному комплексі King Cross Leopolis на вул. Стрийській. Керівники мережі розповіли, що планують відкрити у місті ще три ресторани. 

"Сушия" відкрила новий ресторан у Львові  (фото) фото 1

Власники  мережі зазначають, що відкриття нового ресторану дозволить збільшити потужності сервісу "Точна Доставка" і скоротити час обробки замовлень для центральних районів Західної столиці. Тобто свіжі страви японської кухні додому і в офіс стануть ще доступнішими. 

"Відкриття ресторану в самому центрі Львова – знакова подія, до якої ми ретельно готувалися, –- розповідає Роман Романчук, керівник мережі" Сушия". – Сегмент японської кухні має великий потенціал розвитку в Західному регіоні України. Його просування –- це професійний виклик для нас як рестораторів, оскільки кулінарні вподобання тут більш консервативні і тяжіють до західноєвропейських гастрономічних традицій. Тим цікавіша для нас присутність в регіоні. Львів –- це місто багатьох культур, місто з космополітичним характером, який, я впевнений, оцінить новий острівець сучасної японської кухні ". 

"Сушия" відкрила новий ресторан у Львові  (фото) фото 2

З нагоди відкриття ресторану до ТЦ "Форум" завітав гоночний автомобіль "Сушия-Car", який прибув до Львова прямо з гірських перегонів у Східниці, де здобув "бронзу" у своєму класі змагань. Гості ресторану та торгового центру мали змогу сфотографуватися з машиною та її пілотом Сергієм Бабаком. 

"Сушия" відкрила новий ресторан у Львові  (фото) фото 3

"Майстерність, точність і надійність –- запорука успіху в будь-якій справі. Додайте до цього ще й швидкість –- і ви отримаєте те, що об'єднує службу "Точна Доставка" ресторанів японської кухні "Сушия" і наш гоночний проект, – підкреслив Сергій Терпило, операційний директор мережі "Сушия". – Для нас підтримка команди Сергія Бабака –- це свого роду маніфест цінностей компанії: адже "Сушия" – це не тільки смак, свіжість і безумовна якість, але також іноваційність, технологічність і швидкість".

"Сушия" відкрила новий ресторан у Львові  (фото) фото 4


Довідка: 

Мережа ресторанів сучасної японської кухні "Сушия" заснована в 2006 році і складається з 40 ресторанів в 12 містах України - Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Черкасах та Чернівцях. Щомісяця обслуговує більше 350 000 гостей, має власну службу доставки "Точна Доставка".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах