Якою буде погода у Львові у найближчий час та на вихідні

фото з сайту www.3oko.net

фото з сайту www.3oko.net

Дозвілля та їжа
29 жовтня 2015 12:14

За попередніми прогнозами синоптиків та експертів, зима буде трохи холоднішою, ніж торік.

Як і прогнозували в “небесній канцелярії”, кінець жовтня буде теплим і сухим. До кінця тижня у Західній Україні — “бабине літо”. Вдень температурні показники зафіксуються на позначці  плюс 10-13.

Як повідомляє gismeteo.ua, у четвер, 29 жовтня, на заході та півночі країни сухо, безхмарне небо. Температура повітря вночі —2-6 градусів тепла, вдень — плюс 10. У п’ятницю, 30 жовтня, у Західній Україні то слабка хмарність, то ясно, але парасольки залишайте вдома. Вночі обіцяють плюс 4, вдень пригріє до 10.

У суботу, 31 жовтня, у Західній Україні буде сонячна суха погода. Вночі трохи прохолодно — плюс 3, вдень повітря прогріється до 11. У неділю, 1 листопада, на заході та півночі країни — “бабине літо”, вночі — 2-7 градусів тепла, вдень — плюс 13.

Експерти та синоптики склали попередні прогнози — якою буде цьогорічна зима.   Працівники відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди гідрометеорологічного науково-дослідного інституту кажуть, що початок зими буде теплим — плюс 7. Та з 10 грудня — похолодання — 3-5 градусів морозу. Зима 2016 року буде холоднішою, ніж у 2015-му. Погода у лютому буде традиційно м’якою з незначними опадами.

 

Професор-синоптик Вазіра Мартазинова вважає, що Новий рік має бути холодним: з кінця грудня і до 10 січня можливі низькі температури (вночі  – 10-15 градусів нижче нуля). Заступник начальника Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко дає більш втішні прогнози щодо Нового року — нульова температура, сніг з дощем.

Джерело: Високий замок 

Львів у новинах:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах