Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн

Фото взято з сайту buytickets.com.ua

Фото взято з сайту buytickets.com.ua

Дозвілля та їжа
12 листопада 2015 11:30

На Львівщині створили культурний проект "Віртуальні тури музеями області. Відвідай. Це цікаво". У рамках цього проекту створено інтерактивну карту, на якій можна переглянути цікаві місця в області, вирушити у віртуальну подорож чи спланувати цікавий, пізнавальний культурно-туристичний маршрут.

До проекту уже включено Олеський і Золочівський замки, Музей визвольної боротьби України, Історико-краєзнавчий музей у Винниках, Палац Потоцьких у Червонограді, Палац Бандінелі у Львові, музей-садибу Маркіяна Шашкевича у с. Підлисся Золочівського району та музей Івана Виговського у с. Руда Жидачівського району, церкву Св. Параскеви у Буську (XVIII ст.) та церкву Юра у Дрогобичі (XV ст.), інформує прес-служба ЛОДА.

Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото

Віртуальний тур має унікальний дизайн і містить низку сферичних панорам з можливістю переходів з одного виставкового залу в інший, з поверху на поверх, входу та виходу з об’єкта, огляду загальної панорами місця.

"Завдяки цьому продукту глядач буквально переміщається в задане панорамою місце. Віртуальні тури – ідеальне рішення для візуалізації", – зазначила заступник директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало.

Цю карту постійно наповнюватимуть новими об’єктами культури, історії, архітектури Львівщини.

Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 1Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 2Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 3Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 4Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 5Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 6Музеї та замки Львівщини відтепер можна відвідати онлайн фото 7

Львів у новинах:

Як змінити площу Святого Теодора у Львові: думки мешканців та експертів

Львівський супертрамвай вже красується на вулицях Києва (фото)

Львову обіцяють 600 нових трамваїв, тролейбусів і автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах