"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого

Новина - Дозвілля та їжа - "Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого

Новина - Дозвілля та їжа - "Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого

Дозвілля та їжа
16 листопада 2015 15:11

VG Львів пропонує вам добірку найяскравіших  подій місяця у Львові. 


Концерт Гурту Скрябін та друзів

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото

- Запрошуємо всіх на концерт пам`яті Андрія Кузьменка. Затишний клуб, з найліпшими людьми — улюблений формат концертів Кузьми. Коли очі в очі, рука в руку, коли ніжно і близько, голосно і драйовово, коли майже так, як завжди було, - кажуть організатори виступу. 

Виконувати відомі пісні "Скрябіна" будуть Оля Шпрот, Женя Толочний та Аніс. 

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 3 грудня, 19.00

Ціна: від 120 до 350 грн. 


5`nizza 


"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 1

4 грудня 2015 року Андрій Запорожець і Сергій Бабкін вийдуть на сцену львівського Палацу спорту для того, щоб виконати пісні, які в першій половині 2000-х звучали в кожній квартирі, в кожному дворі.

Популярність прийшла до 5`nizza задовго до того, як у нас з'явилися iTunes та аудіозаписи ВКонтакте. Популярність групі принесли спонтанні виступи на КаZантип, а дебютний альбом 5`nizza, записаний практично в домашніх умовах, розійшовся по країні на піратських CD-болванках ще до офіційного релізу.

У 2000-х 5`nizza стала голосом цілого покоління і, мабуть, найяскравішим прикладом по-справжньому чесної музики.

4 грудня, в рамках реюниона, Андрій Запорожець і Сергій Бабкін у складі групи 5`nizza дадуть концерт у Палаці спорту "Україна" - спеціально для тих, хто не зміг потрапити на унікальні виступу групи навесні +2015.

"Тільки разом Андрій і Сергій народжують рідкісний сплав музичних смаків, акторства, релігії, поезії, філософії та дитячого куражу". 

Де: Палац спорту "Україна"

Коли: 4 грудня, 19.00

Ціна: від 190 до 350 грн. 


Dakh Daughters 


"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 2

Новий проект театру ДАХ. Сім граціозних дівчат - різноголосих сирен, п'ятнадцять музичних інструментів. Бурхливе подолання меж між стилями і об'єднання їх у неочікувані саунд-колажі, створені не в останню чергу в результаті спільної роботи семи індивідуумів із таким різножанровим досвідом у своїй музичній біографії (Ніна Гаренецька — учасниця гурту “ДахаБраха”, Руслана Хазіпова — гурту “Перкалаба”, Таня Гаврилюк — сольного проекту “ТаняТаня”, Соломія Мельник — проекту “Потужні дівчата” і проекту “Soloma project”, Анна Нікітіна — проекту “Кабаре-шансон”, Наталія Галаневич і Zo – балету “БіZоН”).

Cекрет об'єднавчої енергії усіх таких різновекторних і неординарних особистостей в одному гурті - це театр, адже усі дівчата цього проекту передусім акторки. Кожна музична композиція “Dakh Daughters” - міні-вистава.
“Віночок фріківських пісень, балет “БіZоН”, кураж і більше ...”

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 14 грудня, 19.00

Ціна: від 150 до 350 грн. 


XV фестиваль Jazz Bez

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 3

XV міжнародний джазовий фестиваль "Jazz Bez" святкуватиме свій ювілей.

Цього року вільна інтелектуальна музика наповнить чотирнадцять культурних центрів України та Польщі. Потужні звуки "Джазбезу" лунатимуть у Львові, Тернополі, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Харкові, Києві та Одесі, а також в польських Новіцах, Любліні, Перемишлі, Вроцлаві, Білостоку та Варшаві!

Концерти у Львові відбуватимуться у залах Львівської філармонії, клубі "Picasso", у "JazzClub.Lviv" на вул.Вірменській, 35 та в Театрі ім. Марії Заньковецької.

На шанувальників джазу чекатимуть:

мультикультурний проект DU.DU де грають музиканти з Ірану, Греції, Туреччини та Вірменії;

відкриття року в Польщі, володарі гран-прі найпрестижнішого польського джазового конкурсу "Jazz nad Odra" Vehemence Quartet;

Logan Richardson & Igor Osypov Quartet, де талановитий український гітарист Ігор Осипов творить разом із видатним американським альт-саксофоністом Лоґаном Річардсоном та барабанщиком Джізусом Веґою;

оригінальне поєднання східного і західного музичних світів в індійсько-польському проекті SAAGARA;

джазові обробки геніального Астора П’яццоли у виконанні TANGO PROJEKT;

Maciej Obara Quartet, лідер якого Мацєй Обара є новою зіркою польського джазу, талановитим саксофоністом, що співпрацює з легендарним трубачем Томашем Станьком, англійцем Джоном Сурманом та верхівкою нью-йоркського музичного авангарду;

віртуозне переплетення мелодики органу Хаммонда, тромбона та альт-саксофона у виконанні Bartosz Pernal Quartet;

зірковий проект MATEEN-BAUER-TOKAR-KUGEL, у якому до відомих у Львові майстрів фрі-джазу Марка Токара та Клауса Кюґеля приєднаються саксофоніст Сабір Матін зі США та тромбоніст Йоганнес Бауер з Німеччини.

Бонусом фестивалю стане музична презентація Львівської Школи Джазу та Сучасної Музикиразом з українсько-австрійським проектом "Лемківська Сюїта" та проектом теперішніх мешканців Лемківщини "Angela Gaber Trio".

Цього року організатори фестивалю не роблять виключень та надають змогу відвідати концерти за зниженими цінами — традиційно діятиме знижка 50% на квитки для студентів та працівників культури.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 3 - 12 грудня, 11.00 

Ціна: від 90 до 400 грн. 


Фестиваль "Ніч у Львові"

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 4

Фестиваль "Ніч у Львові" відбудеться 4-6 грудня. Понад 100 нічних екскурсій, атракцій, перформенсів у музеях, галереях, театрах.

Нічні атракції стали ще однією туристичною цікавинкою Львова. Так культурне життя Львова продовжується до глибокої ночі. Фестиваль "Ніч у Львові" проходить двічі на рік у липні та листопаді. 

Вперше Ніч у Львові відбулася як промо-акція у 2011р. і уже переросла у повноцінний фестиваль, який максимально концентрує культурне життя і дозволяє переосмислити культурний простір Львова. Це не просто екскурсії музеями вночі.

Для зручності відвідувачів квитки на події фестивалю можна придбати онлайн, також рух громадського транспорту продовжується до закінчення фестивалю.

Де: Площа Ринок

Коли: 4 - 6 грудня, 20.00


Фестиваль Новорічний BAZAR'OK

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 5

12-13 грудня 2015 року відбудеться фестиваль "Новорічний bazar'ok - фабрика різдвяного настрою" в КІНО Event Hall за адресою пр. Чорновола, 2 (колишній Міленіум) у м. Львові.

 У програмі фестивалю: 

-виставка-ярмарка майстрів рукоділля 
-дитяча розважальна зона
-щогодинні майстер класи для дітей та дорослих 
-виступи дитячих ансамблів
-безкоштовна фото зона 
-розіграші призів
-подарунки для найменших гостей
-велика ялинка із справжнім Сантою. 

Вхід вільний.

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 12 - 13 грудня, 12.00


LVIV CITY MARKET

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 6

Світло ліхтариків, запах ялинок та глінтвейну, тепло зустрічей, що створює незабутню новорічну атмосферу. 
А якщо до цього додати щось апетитне, дещо гарне і зручне, щось нове і стильне, приємне на слух, дотик, запах, - вийде зимовий Lviv City Market!

Де: Перша Львівська Медіатека

Коли: 12 грудня, 12.00


Акція "Вдвічі більше Львова!"

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 7

19-20 грудня у Львові відбудеться акція "Вдвічі більше Львова". Гості міста, що забронюють дві доби в готелі — третю та четверту отримують безкоштовно. Участь в проекті беруть готелі, хостели, заклади харчування та туристичні фірми.

Суть акційної пропозиції для готелю: обов'язкова умова акції — бронювання двох діб в готелі. Третю та четверту добу гість отримує безкоштовно.

Туристичні фірми формують під цю акцію туристичні пакети, пропонують екскурсійне обслуговування за принципом "1=2".

У свою чергу заклади харчування пропонують певний перелік напоїв чи страв з асортименту за принципом "1=2" або інший приємний подарунок.

Інформація стосовно учасників буде традиційно розміщена на офіційному туристичному порталі міста lviv.travel та в мережі Фейсбук.

Де: Львівська міська рада

Коли: 19 - 20 грудня, 10.00. 


Різдвяний ярмарок

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого фото 8

З 11 грудня цього року до 17 січня 2016 року на пр. Свободи від Оперного театру до пам’ятника Т.Шевченку і на пл. Ринок (західна та східна сторони) у Львові діятиме Різдвяний ярмарок. Відповідне рішення сьогодні, 13 листопада прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Організатор ярмарку – ТзОВ "Львівські ярмарки". Відповідно до рішення виконкому, на ярмарку продаватимуть товари виключно українських виробників. Як зауважив міський голова Львова Андрій Садовий, прерогатива має надаватись львівським майстрам, щоб вони могли реалізовувати тут свою продукцію.

Працюватиме ярмарок у робочі дні з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00.

Організатор та учасники ярмарку мають забезпечити встановлення 95 смітників та 14 контейнерів для сміття, 5 біотуалетів, а також здійснювати щоденне технічне прибирання території після закінчення роботи різдвяного ярмарку.

Також до 15 березня  2016 року на північній стороні площі Ринок діятиме льодова ковзанка.  Ковзанка працюватиме щоденно з 10:00 год. до 22:00 год. 

Читайте також: 

Коли у Львові буде різдвяний ярмарок у цьому році

ТОП 6 речей, у яких Львів став першим в Україні

Від "Коханки капітана" до "Вероніки": огляд закладів на проспекті Шевченка у Львові

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах