У Львові пригоди мексиканського туриста стали сюжетом для кліпу (відео)

фото:  facebook.com

фото: facebook.com

Дозвілля та їжа
27 листопада 2015 09:41

Жартівливий кліп на пісню "Ти до мене не ходи" у виконанні львівського гурту "Троє Зілля" представляє пригоди мексиканського туриста у Львові.

Ідею відео учасники придумали самі, а знімала кліп журналістка і громадський активіст Віка Поліщук, яка до недавнього часу мешкала в Криму. Як виявилось під час зйомок, життєва історія Віки була певним чином подібна до сюжету кліпу, адже її наречений - з Мексики. Тож у кліпі є і справжнє мексиканське сомбреро, і маракаси.

Кліп є жартом, який показує  місто, де кожен може здійснити свої мрії-ілюзії: молода дівчина – знайти гарного високого хлопця, приїжджий музикант з Мексики – стати учасником одного з популярних гуртів.

Нагадаємо,"Троє Зілля" – гурт, який грає український фольк у різноманітних аранжуваннях. Стартував у 2014 році у Львові і за перший рік музичного життя проїхав тур 14-а найбільшими містами України, Польщі та Молдови, взяв участь у кількох українських фестивалях та випустив альбом української музики "In Ukrainian" у співпраці з Школою української мови та культури Українського Католицького Університету. "In Ukrainian" став додатком для навчального посібника з української мови для іноземців. Незважаючи на те, що у гурті лише троє людей (Анастасія Войтюк, Станіслав Кириллов та Анна Войтюк), музиканти у своїх піснях використовують бандуру, вокал, дарбуку, укулеле, клавіші, металофон, гармоніку, джембе, доллі, сопілку тощо.

Увесь альбом можна прослухати тут

Джерело: tvoemisto.tv

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах