В суботу у Львові відкриють резиденцію Святого Миколая: деталі

фото з сайту www.unian.ua

фото з сайту www.unian.ua

Дозвілля та їжа
03 грудня 2015 13:47

З 5 грудня у Львові вже вдруге відкриє свої двері Резиденція Святого Миколая. Казковий будинок розташується на території готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, що на вул. Старознесенській, 70, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Офіційно свою роботу Резиденція розпочне у суботу, 5 грудня, однак завтра, 4 грудня, ми запросили дітей-сиріти, дітей із малозабезпечених сімей та дітей загиблих учасників АТО. Кожна запрошена дитина матиме можливість особисто зустрітись зі Святим Миколаєм, написати листа, загадати бажання, отримати солодкий подарунок та значок на пам`ять.

Під час офіційного відкриття на діточок чекатиме святкова ялинка, написання листів Святому Миколаю, камінь бажань, ярмарок, за сприятливої погоди – катання на санчатах з льодової гірки, а на завершення – великий святковий концерт.

У казковій резиденції кожен зможе особисто зустрітись із Чудотворцем, отримати солодкий подарунок, випити в дружньому колі ельфів какао з солодощами та зробити незабутнє фото на згадку. Кожен лист Миколай обіцяє перечитати і віддати на виконання своїм вірним помічникам - ельфам.

Проект є здебільшого соціальним, адже приймає дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, сиріт, дітей-переселенців, а також дітей загиблих учасників АТО.

Лише минулого року було прийнято близько 2000 осіб, з них понад 300 на соціальних засадах. У цьому році сподіваємося подарувати казку ще більшій кількості відвідувачів.

Святий Миколай обіцяє здійснити мрії усіх дітлахів, які завітають до його резиденції, покласти їм особисто подарунки під подушки в ніч на 19 грудня та подарувати радість і святковий настрій маленьким гостям", - зазначають організатори.

Чудотворець чекає на дітей та дорослих у своїй львівській Резиденції з 5 до 21 грудня 2015 року з 12.00 до 19.00 за адресою: м. Львів вул. Старознесенська, 70. 

Львів у новинах:

Куди піти з дітьми на свято Миколая у Львові

Де у Львові можна буде зустріти Святого Миколая: локації

У Львові відкривається цікава для малечі Хатинка св. Миколая: деталі (фото)

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах