У Львові відбудеться турнір з паління люльки "Галицька Файка"

Фото zakarpattya.net.ua

Фото zakarpattya.net.ua

Дозвілля та їжа
15 сiчня 2016 18:15

У львівському клубі "Split", що розташований в центрі міста, 16-17 січня відбудуться змагання з повільного куріння люльки "Галицька Файка". Про це Львівському порталу повідомив один із організаторів змагань Сергій Трухімович.

Читайте також Куди сходити у Львові на вихідних: Очеретяний кіт, лялькові історії та конкурс льодових скульптур

Змагання будуть приурочені 120-річчю Львівського клубу шанувальників люльки. За словами Сергія Трухімовича, цей конкурс матиме статус міжнародних.

"Відсвяткувати 120-річчя Львівського клубу любителів люльки приїдуть не лише українські шанувальники люльки, а й наші друзі з Польщі та інших країн. Змагання такого роду проходять постійно, що згуртовує любителів люльки не лише в Україні, а й за її межами", – розповів він.

lulka2

Також організатори зазначили, що в жодному разі не пропагують куріння, а хочуть звернути увагу на культуру куріння люльки.

"На змаганнях люди можуть викурювати люльку за три години. Куріння люльки – це процес для задоволення радше естетичних потреб, аніж фізіологічних. Куріння люльки перетворилося в своєрідне мистецтво, яке має свої особливі традиції", – додав Сергій Трухімович.

Вхід на подію вільний. Усі, хто бажає, зможуть продегустувати різноманітні сорти тютюну, а також скуштувати коньячні вироби.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах