Якою буде погода у Львові на цьому тижні

фото з сайту vgolos.com.ua

фото з сайту vgolos.com.ua

Дозвілля та їжа
25 сiчня 2016 11:40

Цього тижня до Львова  надійде тепле повітря і на вулицях міста помітно потеплішає. Про це VG розповіла начальник відділу метеопрогнозів  Львівського Гідрометцентру Надія Ясюренко.

За прогнозами львівських синоптиків:

Вівторок, 26 січня, - очікується хмарна з проясненнями погода,падатиме мокрий сніг, що буде переходити в дощ. Вночі та вранці місцями ожеледь, на дорогах - ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний - 7/12 метрів за секунду. Вночі температура повітря становитиме -0-5 морозу, вдень -0-5 тепла.

Середа, 27 січня, - часом пройде невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями ожеледь, на дорогах - місцями ожеледиця. Вітер- південно-західний, вночі 5/10, вдень -9/14 метрів за секунду. Місцями можливі пориви від 15 до 17 метрів за секунду.

Вночі температура повітря становитиме -2+3, вдень - 3-8 градусів вище нуля.

Четвер, 28 січня, - синоптики прогнозують день без істотних опадів. Місцями туман, вранці місцями ожеледь, на дорогах - ожеледиця, вітер - південно-західний: вночі 5/10, вдень -9/14 метрів за секунду. Місцями можливі пориви від 15 до 17 метрів.

Температура вночі - -1 +4, вдень від 4 до 9 тепла.

П'ятниця, 29 січня, - очікується часом дощ та мокрий сніг, вночі місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер західний -7-12 метрів за секунду. Вночі температура повітря становитиме -1+4, вдень - 1-6 градусів вище нуля.

Субота, 30 січня, - без істотних опадів, вночі місцями ожеледь, на дорогах - ожеледиця. Вітер - південно-західний, вночі - 9-14 метрів за секунду, вранці та вдень - 15-20 м/сек. Температура вночф - -2 +3, вдень - 4-9 градусів тепла.

Неділя, 31 січня, - хмарно, пройде дощ зі снігом. Вночі температура опуститься до 0 градусів, вдень потепліє до +4.

Львів у новинах:

Львів’яни обговорюють загадковий палаючий об’єкт що пролетів у небі

З’явилося відео, як над Львовом пролітав болід

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах