Якою буде погода у Львові на цьому тижні

фото з сайту lv.20minut.ua

фото з сайту lv.20minut.ua

Дозвілля та їжа
01 лютого 2016 14:49

Якою буде погода у Львові на цьому тижні VG Львів  розповіла провідний синоптик Львівського Гідрометцентру Олена Смалюх. За прогнозами Львівського Гідрометцентру:

 у понеділок,1 лютого, - збережуться пориви західного вітру 17-22 м/с. Вранці та вдень часом буде мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Температура повітря вдень становитиме 3-5 градусів тепла.

вівторок, 2 лютого, - очікується мінлива хмарність. Вночі місцями невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі – від 2? морозу до 3? тепла, вдень 5-10? тепла.

середа, 3 лютого, - хмарна погода з проясненнями. Часом невеликий дощ з мокрим снігом та сніг Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом дощ, з переходом в мокрий сніг. Вітер західний 9-14 м/с, пориви - 17/22. Температура повітря вночі становитиме 1-6 градусів тепла, вдень - 4-9 тепла. 

четвер, 4 лютого, - очікується хмарна з проясненнями погода, вночі без істотних опадів. Вдень часом мокрий сніг та сніг. Вітер західний - 7/12 м/сек, вранці та вдень - пориви до 15-20 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 0 -5 морозу, вдень - від 0 до +5 вище нуля. На дорогах - ожеледиця.

п'ятниця, 5 лютого, - буде вітряно, без істотних опадів, вночі та вранці часом сніг та мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме - 0-5 морозу, вдень - 1-6 градусів тепла.

субота, 6 лютого, - день буде вітряним, хмарно з проясненнями. Вітер - південний - 9/14 м/сек.

Синоптики істотних опадів не передбачають. Вночі та вранці часом пройде сніг та мокрий сніг. Температура вночі становитиме -3 +2, вдень - 4-9 градусів вище нуля.

неділя, 7 лютого, - очікується хмарна з проясненнями погода без істотних опадів. Вітер - південно-західний -9/14 метрів за секунду. Температура вночі -  від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла,  вдень 6-11 градусів вище нуля.

Львів у новинах:

Сім зимових курортів Карпат в п’ять разів дешевших від Буковелю

Де і за скільки покататися на ковзанах у Львові (фото)

Скільки коштує покататися на лижах в Карпатах

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах