На ювілейному Святі шоколаду у Львові гостей будуть зустрічати маленькі ведмедики

фото з сайту www.liveinternet.ru

фото з сайту www.liveinternet.ru

Дозвілля та їжа
10 лютого 2016 11:43

4 - 8 березня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду. Протягом п'яти днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

Нагадаємо У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого

 "Це всеукраїнська подія, яка вже вдесяте збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Цього року ми будемо ще більше вражати наших гостей, адже свято - десяте, ювілейне. Тож 4-8 березня ми згадаємо усе найцікавіше та найкраще, що відбувалося на Національному Святі Шоколаду за час його існування, та неодмінно здивуємо новими активностями, і це точно нікого не залишить байдужим", - розповів Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

Так, цього року, на Національному Святі Шоколаду діятиме інтерактивний Музей шоколаду, де кожного гостя зустрічатимуть маленькі ведмедики – охоронці шоколадних таємниць. У Музеї відвідувачі дізнаються більше про історію шоколаду та про те з чого та як його виробляють. Унікальне поєднання корисного з приємним!

Уже традиційно протягом п’яти днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, на якому виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентуватимуть свої вироби, зроблені спеціально до Свята.

Як і щороку, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій талановиті львівські митці на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, частина з них доповнить Шоколадне місто.

Маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть "Дитячою шоколадною країною". У цій країні все буде зроблене із шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. Крім того, кожен маленький гість зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів, зокрема й власного шоколадного вагончика, якого можна буде "навантажити" горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

Також буде обладнано декілька "шоколадних" фотозон – мистецьких інсталяцій - 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок, тож кожен відвідувач зможе зробити особливе фото на згадку. А своїми враженнями зі Свята з рідними та близькими можна буде поділитися, скориставшись послугами святкової пошти "Зі Львова з любов’ю".

Львів у новинах:

Львів - місто кохання: огляд найромантичніших місць

ТОП подій лютого у Львові: Скрябін, Антитіла, швидкі побачення та дизайн-маркети

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах