Закохані львів'яни можуть безкоштовно провести вікенд в Кракові

фото взято с сайту dic.academic.ru

фото взято с сайту dic.academic.ru

Дозвілля та їжа
01 квiтня 2016 15:37

Пара закоханих львів’ян матиме можливість отримати у подарунок "Вікенд у Кракові" з 13 до 15 травня, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.


Що треба зробити?


Учасники конкурсу мають надіслати оригінальну та цікаву відповідь на конкурсне запитання: "Чому я хочу провести вікенд у Кракові зі своїм коханим/коханою?".

За правилами конкурсу, пара переможців отримає у подарунок можливість безкоштовно провести вихідні з цікавою програмою у польському Кракові.

"Вікенд для закоханих" – це спільний промоційний проект Львова та Кракова. У 2016 році Львів спільно з Краковом вперше проводить такий конкурс для мешканців двох міст-побратимів. Гості з м. Краків вже мали можливість насолодитися "Вікендом для закоханих" у Львові на День Валентина, 14–15 лютого. Тепер можливість побувати у Кракові матиме пара зі Львова", – зазначили головний спеціаліст відділу промоції міста Львівської міської ради Христина Мартиняк.

Період проведення Конкурсу на офіційному туристично-промоційному сайті Lviv.Travel та на Facebook-сторінці Lviv.travel з 1 до 22 квітня 2016 року.


Умови участі в конкурсі "Вікенд у Кракові":


Стати учасником Конкурсу може кожна особа, яка досягла 18 років, має діючий закордонний паспорт та діючу шенгенську (або польську) візу;

Надіслати цікаву та оригінальну відповідь на конкурсне питання

Надіслати правильні персональні дані учасників: ім’я, прізвище, дата народження, адреса, адреса електронної пошти, номер телефону

Відповідь на питання та персональні дані потрібно надіслати на адресу електронної пошти  до 22 квітня.

Переможець конкурсу отримає повідомлення на адресу електронної пошти, також ім’я та прізвище переможця будуть оголошені на офіційному туристично-промоційному сайті Lviv.Travel та на Facebook сторінці Lviv.Travel, до 29 квітня 2016 року. Переможець може отримати нагороду виключно особисто і самостійно.


У головний приз входить:

Перебування з п’ятниці по неділю в трьохзірковому готелі у Кракові;

Вартість проживання і частково вартість харчування (два сніданки і одна вечеря в ресторані для двох осіб),

Вартість квитків до двох міських музеїв.

Витрати на медичне страхування, транспорт, квитки до інших музеїв для переможця і супроводжуючої особи – переможець оплачує самостійно.

Організатори конкурсу запрошують львів’ян надсилати свої відповіді та брати участь у конкурсі, адже за їхніми словами, Краків, як і Львів, є одним з найкращих місць для романтичного вікенду.

Довідка.

Проект "Вікенд для закоханих" проводиться вже з 2011 року. За правилами проекту, пари з різних міст України надсилали свої історії кохання. Пара, чия історія була найкращою, перемагала і отримувала в подарунок програму перебування у Львові на День закоханих.

У 2015 р. проект був трансформований у "Подаруй Львів своїм рідним". В учасників проекту була можливість зробити подарунок своїм рідним. Для цього їм потрібно було подати історію своїх близьких та обґрунтувати чому саме вони заслуговують на перемогу. А у 2016 р. проект став міжнародним конкурсом. 

Львів у новинах:

Гарячий квітень у Львові: Не ангели, Джамала, PUR:PUR та інші

ТОП фестивалів цієї весни на Західній Україні

Цьогоріч Львів святкує 760 років: програма

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах