Дізнайся: коли у Парку культури стартує сезон атракціонів

фото адміністрації Парку культури

фото адміністрації Парку культури

Дозвілля та їжа
06 квiтня 2016 18:02

У четвер, 7 квітня розпочне свою роботу єдиний у Львові парк атракціонів. Напередодні він пройшов необхідну інспекцію, яка підтвердила, що атракціони готові до безпечної експлуатації.

"Ми успішно пройшли перевірку інспекції і готові приймати відвідувачів. Наразі всі атракціони готові до експлуатації. Також варто зазначити, що у цьому році ми не піднімали ціни, тож всі атракціони у парку залишаються доступними для львів`ян. Раді будемо бачити дітей та дорослих у парку", - поділився директор Парку культури Олександр Молодий.

Дізнайся: коли у Парку культури стартує сезон атракціонів фотоЗагалом у парку запрацює 13 атракціонів та всесезонна гірка. Ціни від 5 гривень. Атракціони Парку культури вже стали частиною історії Львова, багато мешканців, можна сказати, виросли на цих атракціонах.

Нагадаємо, напередодні у Парку культури відкрилася нова розвага – Турбо гірка. Спуститися на ній можуть діти від 8 років та дорослі. Особливістю цієї гірки є те, що вона буде відкрита для відвідувачів протягом всього року.

Львів у новинах:

У Парку культури облаштують містечко для дітей

Велоквест, велойога та нічні катання: у Парку культури проведуть велофестиваль

У Парку культури проведуть фестиваль вуличної їжі

Медитація, сонячний душ та альфа-гравіті: у Львові проведуть еко-фестиваль

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах