Львівські трамваї і тролейбуси сьогодні курсують з новою символікою

фото: Володимир Караїм

фото: Володимир Караїм

Дозвілля та їжа
06 травня 2016 12:53

З нагоди відзначення Дня міста у Львові під назвою "760 років унікальних історій. Розкажи свою", яке триватиме з 1 до 9 травня, підготовлено чималу кількість цікавих заходів, розміщено великий банер на фасаді Ратуші, відзнято низку промоційних роликів до 760-ліття Львова. Також сьогодні міські трамваї і тролейбуси виїхали забрендовані новою міською символікою - прапорцями з написом "760 відкритий для світу".

Також на facebook сторінці Lviv.Travel є окрема соціальна кампанія #ЦеМоєМісто, різновид конкурсу. Потрібно робити фотографії-селфі на фоні міста, будуть відбиратися ці фото і кожен зможе бути розміщений в місті на бордах і сіті-лайтах. Фото відбирається за емоцією, за якістю фото, за впізнаваністю Львова.

А на сайті мешканці та гості міста можуть подавати свої цікаві, унікальні історії пов’язані зі Львовом. Їх потрібно також надсилати на електронну пошту 760@lviv.travel. Історії будуть відбиратися за своєю цікавістю і кожен зможе розмістити свою історію, пов’язану зі Львовом. Це також може бути як мешканець міста, так і його гість.

Львів у новинах:

Як святкуватимуть сьогодні у Львові День міста (оновлена програма)

До Дня міста у Львові відбудеться парад тролейбусів

На подвір’ї Собору Юра влаштують середньовічний ярмарок

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах