У Львові встановлять ще один автомат з хробаками

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
13 травня 2016 16:26

У другій половині травня на АЗК "ОККО" у Львові, що на вул. Богдана Хмельницького, 292, запрацює вже другий автомат з наживкою "Автохроб". Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, після зимової паузи вже відновив роботу перший в Україні хробакомат, що на вулиці Городоцькій, 284/1 (також АЗК "ОККО"). А з огляду на високий інтерес до цього сервісу з боку любителів рибалки, ще один автомат запрацює у другій половині травня на іншій АЗК.

У Львові встановлять ще один автомат з хробаками фото

Торговий апарат з продажу наживки

Хробакомат "Автохроб" – сервіс з продажу риболовної наживки, який у 2015 році вперше в Україні з’явився на АЗК мережі.  Ідея помістити наживку в торговий автомат виникла у Любомира Панкевича, коли чоловік раптово зібрався на риболовлю і не знав, де придбати наживку. Для розміщення автоматів він орендує місце на АЗК.

В автоматах доступні різні свіжі та сухі наживки та прикормки, в тому числі й живі дощові черв’яки та опариші. Автомати працюють з функцією підтримки відповідної температури повітря, тож живу наживку в них можна зберігати протягом двох тижнів.

Хробакомат працює цілодобово в режимі самообслуговування за тим самим принципом, що й автомати з продажу шоколадних батончиків чи трамвайних талонів. 

Львів у новинах:

Без паніки: коли і чому у Львові загудуть сирени

На вихідних львівський ботанічний сад влаштовує День відкритих дверей

Скільки дійсно коштує долар та євро у Львові станом на 13 травня (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах