На фестиваль вуличних видів спорту до Львова приїде Вірастюк

фото з сайту ufest.in.ua

фото з сайту ufest.in.ua

Дозвілля та їжа
03 червня 2016 15:54

У неділю, 5 червня, під час фестивалю вуличних видів спорту Yarych Street Fest люди з обмеженими фізичними можливостями зійдуться у матчі зі стрітболу. 6 спортсменів покажуть глядачам, що для успіху у спорті потрібно лише бажання, все інше – не перепони.

Команда "Юніон Баскет" чи не єдиний клуб в Україні, який популяризує баскетбол на візках. Усі спортсмени мають порушення опорно-рухового апарату, та це не заважає займатися улюбленим спортом і показувати хороший результат.

Для Yarych Street Fest гравці команди розділяться на два табори, аби показати гаряче стрітбольне протистояння. Баскетболісти пресуватимуться ігровим майданчиком на спеціально спроектованих візках. Вони мають підвищену стійкість і маневреність, які забезпечуються великим розвалом основних коліс, додатковими колесами для захисту від перевертань і більшою масою.

"Запрошуємо глядачів фестивалю підтримати наших спортсменів, – закликає тренер команди "Юніон Баскет", професор кафедри олімпійського, професійного та адаптивного спорту ЛДУФК Мар’ян Пітин. – До слова, правила гри фактично не відрізняються від класичних, за винятком декількох нюансів. Наприклад, фол "подвійне ведення" фіксується, не від пробіжки, а від доторків до коліс візка".

Нагадуємо, що уже за два дні, 5 червня, о 10:00 на проспекті Свободи стартує найбільший фестиваль вуличних видів спорту Yarych Street Fest. Чемпіонат України зі стронгмену та стрітболу, зірковий гість Василь Вірастюк – це лише вершина айсбергу.

Протягом усього дня гості фесту зможуть спробувати себе у майстер-класах з бойових мистецтв від федераціх Таеквон-ДО ІТФ та Айкідо айкікай. Шанувальники танців очікують показові виступи та майстер-класи від танцювального клубу "Едельвейс" та школи хореографії "iLike". Любителі гострих відчуттів не залишаться байдужими від майданчиків турклубу "Аргонавт-Манівці", Клубу активного відпочинку "Адреналін" (КАВА) та спортивно-туристичного клубу "Аквілон". Не сумуватимуть на фестивалі й лбителі силових видів спорту, адже крім стронгмену їх очікують майстер-класи з воркауту, заняття з кросфіту від "Lviv Garage Gym" та фітнес-тренування від клубу "Форевер". А фанатів командних видів спорту запрошують зіграти у флорбол разом з клубо "Лемберг".

Офіційні партнери фестивалю Yarych Street Fest кондитерська фабрика "Yarych", корпорація КРТ, будівельна корпорація "Global Development", компанія DION, ГО "Green Family" та Львівська міська рада.

Старт фестивалю о 10:00.

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на вихідні

Квести, конкурси, трансляція матчів: у Львові облаштують фан-парк до ЄВРО-2016 

На вихідних львівський ботанічний сад влаштовує День відкритих дверей 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах