У Львові в фан-парку Євро-2016 матчі російської збірної не транслюватимуть

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Дозвілля та їжа
08 червня 2016 16:45

У п’ятницю, 10 червня, о 15:00 год. на площі перед університетом ім. І. Франка розпочне роботу фан-парк Чемпіонату Європи з футболу 2016 року. Як зазначають організатори фан-парку, компанія "Львівські ярмарки", заради безпеки тут не транслюватимуть матчі ЄВРО, у яких бере участь збірна команда Росії із футболу, повідомляє tvoemisto.tv.

"Це рекомендація силових структур, аби убезпечити усіх відвідувачів фан-парку. Знаємо, що таке ж рішення напередодні прийняли організатори фан-зони у Харкові", – розповіла арт-директор "Львівських ярмарків" Ольга Гренюх.

Також на входах до фан-зони відвідувачів перевірятимуть на наявність небезпечних предметів.

Нагадаємо, фан-парк на площі перед університетом ім. І. Франка працюватиме з 10 червня до 10 липня. На час фінальної стадії Чемпіонату Європи з футболу тут працюватиме фан-зона із великим екраном та вуличними меблями, гастрономічний ярмарок та спортивний майданчик для ігор у футбол, флорбол, квадрат та баскетбол на візках. У перервах між матчами спеціально запрошені гості та ветерани спорту обговорюватимуть ігри чемпіонату. Також організатори забезпечать трансфери до фан-парку бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Львівському військовому госпіталі. Відтак, локація облаштують для максимального комфорту людей із обмеженими фізичними можливостями.

Львів у новинах:

Для українських вболівальників створять на кордоні окремі смуги руху

Сьогодні у Львові трамваї ходять за зміненими маршрутами

У сквері на Ряшівській облаштовують громадський простір: деталі

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах