У Львові розпочали будувати велодоріжку до "Шевченківського Гаю" (відео)

фото з сайту feel-tour.in.ua

фото з сайту feel-tour.in.ua

Дозвілля та їжа
30 червня 2016 10:08

В середу, 29 червня поблизу Музею народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" вже розпочались будівельні роботи з облаштування велосипедної доріжки.

Велосмуга буде проходити від центральної алеї парку "Знесіння" до вулиць Ніщинського та Ірини Вільде "Професорської колонії". Її довжина складатиме близько трьохсот метрів. Ця велодоріжка входить до оновленої карти велошляхів, які повинні прокласти до 2020 року. Її фінансування обійшлось міській раді в 750 тисяч гривень. Гроші виділили з бюджету розвитку міста.

"Прокладення велодоріжки планувалось ще в кінці 2015 року. Оскільки ми проходили експертизи, отримували дозвіл на будівництво та виникали інші бюрократичні моменти, роботи дещо відкладались, але тим не менш повільними кроками ми все ж досягли результату", – розповідає заступник директора музею Мар’яна Задорожна.

Маршрут складається не лише з велодоріжки, а й тротуару для пішоходів, що значно полегшить пересування мікрорайоном. Завершення робіт заплановано на серпень цього року.

Читайте ще новини Львова:

На якій зупинці у Львові з'явиться громадський простір: візуалізація

Вхід безкоштовний: Ботанічний сад запрошує львів’ян на день японської культури

На місці пам’ятника Тудору у Львові з’явиться незвичайний фонтан (візуалізація)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах