Сніданки у Львові: джаз, майстер-класи і смаколики

 фото: vk.com

фото: vk.com

Дозвілля та їжа
15 липня 2016 12:11

Не завжди вдається провести свої вихідні за містом чи виїхати з друзями на природу, щоб відпочити і одержати повноцінний релакс після трудового тижня. Проте не варто впадати у розпач. Адже й у Львові ви можете добре розважитись. Тим більше, що є вже готова альтернатива паркового відпочинку  в центрі міста - "Сніданкові ярмарки". Сніданки в самому центрі Львова відбуваються у парку Франка навпроти Національного університету, біля ротонди, щовихідних з 10.00 до 16.00.

Тут можна не лише смачно і дешево перекусити, але й послухати джаз, взяти участь у розмаїтих майстер-класах.  А крім цього, погуляти тінистими алеями, відпочити з дітьми, на дитячому майданчику. Атмосфера сніданків невимушена і цілком відпочинкова.

За словами координатора проектів БО "Фундація духовного відродження" Олени Карнаух, головною метою фундації є пропагування спортивного способу життя, здорової культури відпочинку та харчування.

Цієї суботи, 16 липня, на сніданковому ярмарку проходитимуть майстер-класи від студії гончарства та ліпки Гончарня. А в неділю, 17 липня, юні відвідувачі зможуть ознайомитися із технікою торцювання з гофрованого паперу. Завдяки цій техніці звичайні картинки перетворюватимуться на яскраві килимки. А ще на сніданках вчитимуть створювати фруктове асорті.

Читайте ще новини Львова:

Вуличні заходи у липні: яскраве дозвілля без алергії

Гарячий липень: ТОП подій місяця у Львові

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах