Lviv Coffee Festival 2016: де, коли та що буде цікавого

Новина - Дозвілля та їжа - Lviv Coffee Festival 2016: де, коли та що буде цікавого

Новина - Дозвілля та їжа - Lviv Coffee Festival 2016: де, коли та що буде цікавого

Дозвілля та їжа
10 серпня 2016 17:50

Цього року фестиваль Lviv Coffee Festival відбудеться у самому серці Львова, на головній вулиці міста – проспекті Свободи 22 – 25 вересня 2016 року.

Як кажуть організатори, Lviv Coffee Festival  покаже  справжню культуру кави у кав’ярнях, вдома, серед професіоналів та кавоманів. На фестивалі можна буде дізнатися, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Lviv Coffee Festival 2016: де, коли та що буде цікавого фото

"Геосфера, де розміститься КаваEXPO та пройде Kulchycky Coffee Cup, дизайнерська сцена для майстер-класів та нагороджень, величезна каруселька для майбутніх любителів кави та білосніжний тент для головного кавового ярмарку країни – усе це буде розміщено на проспекті Свободи, для того щоб сповна насолодитися кавою на будь-який смак", - зазначив директор фестивалю Андрій Сидор.

Протягом чотирьох днів фестивалю відбудуться: КаваEXPO - презентації обладнання та аксесуарів, майстер-класи та дискусії; Кавовий ярмарок, де кав’ярні та кавові бренди облаштують міні-версії своїх закладів просто неба та презентують все найкраще;  Кавова велоМИЛЯ, яка об’єднає  велофанів та кавоманів, які проїдуть старовинними вулицями міста; тур кав’ярнями Львова, у рамках якого оберуть  найкращу кав’ярню міста Лева, адже бути найкращою кав’ярнею у місті, де люблять та живуть кавою - це честь та виклик.

Сайт

Фейсбук

Читайте також: 

Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян

ТОП головних опен-ейрів літа на Західній Україні

Безкоштовний Львів: як насолодитись містом за 0 гривень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах