Львів’ян кличуть на "Свято хліба": що буде цікавого

Фото взято з сайту dailylviv.com

Фото взято з сайту dailylviv.com

Дозвілля та їжа
09 серпня 2016 17:50

Музей народної архітектури та побуту у Львові запрошє львів’ян та гостей міста на щорічний захід "Свято хліба", який відбудеться 11 вересня у Музеї "Шевченківський гай".

"Свято хліба" має свої традиції, шанувальників, за десять років стало популярним не лише у Львові та області, а й за їх межами. Основною метою заходу є вшанування професії хлібороба, пекаря, відродження традицій випікання хліба.

Буде запропонована також концертна програма, до участі в якій будуть запрошені популярні виконавці, фольклорні, музичні, танцювальні колективи, дитячі гурти. Плануються різні атракції, майстер-класи, дегустації новинок, виставка-ярмарок хлібобулочної, кондитерської та молочної продукції, різноманітні приємні несподіванки, конкурси, учасникам та переможцям яких, передбачені щедрі призи", - розповідають організатори.

Тут можна буде також скуштувати, придбати та насолодитися смаком свіжоспечених хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок, усього смачного та корисного, що виготовили українські пекарі.

Читайте ще новини Львова

Вбивцю затримано: поліція шукає тіло Тараса Познякова у Києво-Святошинському районі

Львів’янину на замітку: "швидку" частково замінить call-центр для консультацій з лікарями

Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах