Lviv Acoustic Fest 2016: хто виступатиме та що буде новенького

Новина - Дозвілля та їжа - Lviv Acoustic Fest 2016: хто виступатиме та що буде новенького

Новина - Дозвілля та їжа - Lviv Acoustic Fest 2016: хто виступатиме та що буде новенького

Дозвілля та їжа
18 серпня 2016 12:17

8-9 жовтня у Львові вчетверте проходитиме Lviv Acoustic Fest. Організатори зібрали перспективних представників різних жанрів нової української музики: від фолку та інді до тріп-хопу та фанку. Серед уже оголошених учасників: Latexfauna, Myopia, The Elephants, Blooms Corda, Lemko Bluegrass Band, Плесо, mari cheba.

Lviv Acoustic Fest - фестиваль, який проводиться у Львові з 2013 року. За три роки існування у його рамках свої акустичні програми представили гурти з усієї України: O.Torvald, Vivienne Mort, Pianoбой, Гапочка, Бахрома, ПНД, Zapaska, Sinoptik, Sasha Boole… Lviv Acoustic Fest розпочинався в акустичному форматі. А цьогоріч на фестивалі усі гурти виступатимуть у повному складі. Слово “Acoustic” у назві – це відтепер радше настрій, а не вимога до звучання. Окрім того, на меломанів чекає дві сцени, свіжий  лайн-ап, який буде до смаку поціновувачам гарної музики, та абсолютно нова локація.

Цієї осені Lviv Acoustic Fest відбуватиметься на території кінотеатру “Львів”, що розташований у Стрийському парку. Фестиваль буде першою масштабною подією на території кінотеатру за останні роки. У майбутньому тут планують створити новий культурний осередок на мапі Львова.

Найближчим часом організатори оголосять повний лайн-ап фестивалю, зокрема стануть відомі назви гуртів, які гратимуть на денній сцені. Вартість квитків від 200 гривень.

Facebook 

Вконтакті

Читайте ще новини Львова:

Будь в курсі: коли та на скільки перекриють проспект Червоної Калини

На станції Підзамче зупинятиметься ще один потяг

Львів отримав два нових трамваї: чим відрізняються та скільки коштують

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах