Зі Стрийського парку у Львові втекла пара лебедів

фото з сайту kartinki24.ru

фото з сайту kartinki24.ru

Дозвілля та їжа
22 серпня 2016 13:28

 20 серпня, з озера у Стрийському парку втекла пара лебедів. Одного впіймали та повернули до озера перехожі львів'яни, другого ж вдалося впіймати лише у неділю. Про це у коментарі ZAXID.NET розповів головний інженер ЛКП "Зелений Львів" Володимир Чишинський.

"У суботу зранку до мене подзвонили з гарячої лінії міста. Сказали, що мешканці повідомили про те, що лебеді у Стрийському парку полетіли. Одного лебедя впіймали люди одразу, а другий полетів у невідомому напрямку. Вчора ми знайшли його на вул. Кубанській", - каже Володимир Чишинський.

У птаха було пошкоджене крило, його принесли у еколого-натуралістичний центр. За словами Володимира Чишинського, зараз з лебедем усе добре, сьогодні його повернуть у Стрийський парк.

Нагадаємо, у Стрийському парку є два лебеді. На початку серпня один лебідь  уже втікав із парку.

У  департаменті екології міськради Львова розповіли, що лебедів, які живуть на озері у Стрийському парку, налякали хулігани. 

Внаслідок цього лебеді отримали важкі пошкодження лап та забій грудини і перебувають у пригніченому стані.

Управління екології та благоустрою міськради Львова  звернулось до Державної екологічної інспекції у Львівській області  з вимогою покарати винних .

"Враховуючи цей ганебний випадок, просимо всіх небайдужих при найменшій загрозі життю та здоров’ю лебедів повідомляти про це патрульну поліцію міста за телефоном 102 та управління екології та благоустрою за телефоном 297-59-82", йдеться в повідомленні Управління екології та благоустрою Львівської міської ради, -
одночасно хочемо подякувати небайдужим мешканцям, які допомогли лебедям та передали їх до Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру для надання ветеринарної допомоги",- йдеться у повідомленні.

Читайте ще новини Львова:

На природу: бази відпочинку поблизу Львова (ціни 2016)

Де можна відпочити і поплавати поблизу від Львова

Де поплавати у Львові: огляд басейнів міста (умови та ціни 2016)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах