Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
25 серпня 2016 13:53

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні тварини. Сьогодні мова піде про дев'ятьох милих собачок, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А у відповідь на це  ці  симпатичні створіння подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.

Подивіться на ці світлини і, можливо, на них ви побачите ту тваринку, яка стане вашим надійним і відданим другом.


Баф


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото

Рудий мисливець, активний та добрий. Обожнює гуляти та бігати. Молоденький та життєрадісний. Метис бігля. Стане відданим другом.


Акіра


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 1

Активна гавкуча, любить спілкуватися з людьми. Буде охороняти свою територію, але також з радістю поселиться в нового господаря у квартиру, адже невеличка і невибаглива. В їжі неперебірлива. Собачка середнього віку, здорова, має добрий імунітет. Буде тішити свою нову сім’ю.


Аріс


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 2Молоденький метис ротвейлера. Активний, слухняний, любить гуляти і перебувати у товаристві людей. Шукає родину, яка любить багато гуляти і перебувати на свіжому повітрі, дружитиме з дітьми. Хороший та вірний собака, що не залишить вас байдужими.


Дана


 

Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 3Молода, красива, слухняна німецька вівчарка. Знає команди та піддається навчанню. Любить людське товариство, добра до дітей. Буде відданим охоронцем.


Батон


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 4Молоденький красивий собака, трошки сором’язливий, але слухняний. Схожий на велике цуценя, тому дуже зворушливий. Неагресивний, має гарний апетит, неперебірливий у їжі. Піддається навчанню. Підійде на прилаштування на подвір’я, адже йому потрібен простір.


Роббі


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 5

Маленький красень зі зворушливим прикусом. Метис пекінеса. Молоденький, товариський, добрий. Підійде для утримання у квартирі. Любить, аби його гладили та носили на руках.


Альфа


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 6Молоденька красуня, метис бельгійської вівчарки. Слухняна, віддана, добра, розумна. Знає деякі команди та добре піддається навчанню. Під час прогулянки добре відчуває господаря, тримається поряд. Буде чудовим охоронцем. Підійде на прилаштування на подвір’я, адже любить простір та прогулянки.


Юля


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 7Молоденька активна красуня. Добра та спокійна, підійде на прилаштування у родину з дітьми, що люблять собак. Піддається навчанню. Любить людське товариство.


Коран


Обери собі друга: 9 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 8

Рябий красунчик. Молодий гавкучий собака, добре підійде на охорону. Слухняний, активний та енергійний, добре гуляє на повідку. Буде цінувати свого господаря та, попри свій вольовий та мужній характер, даруватиме любов у відповідь.

Фото: ЛКП "Лев"

ЛКП “Лев”: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41; щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Фото: ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41 або 068 535 45 45

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Подбайте про братів наших менших: 10 щасливих тварин, яких прихистили львів'яни

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах