Тераса на даху та dj set від Бегбедера: у Львові закинутий завод перетворили у найбільший нічний клуб

Новина - Дозвілля та їжа - Тераса на даху та dj set від Бегбедера: у Львові закинутий завод перетворили у найбільший нічний клуб

Новина - Дозвілля та їжа - Тераса на даху та dj set від Бегбедера: у Львові закинутий завод перетворили у найбільший нічний клуб

Дозвілля та їжа
16 вересня 2016 17:44

16 вересня у новому клубі FEST Republic відбудеться вечірка, на якій у ролі діджея виступить відомий французький письменник Фредерік Беґбедер.

Клуб FEST Republic з'явився у Львові на місці закинутого заводу "Галичскло" на вулиці Старознесенській, 24.  Працює клуб лише 1-2 рази на місяць.

"Переплавити" старий завод на клуб вирішили власники мережі ресторанів "Холдингу емоцій !FEST", що викупили територію колишнього підприємства. Тепер у цьому приміщенні розташовані офіс холдингу, їдальня, навчальні аудиторії, виробництво та склад.

Нічний клуб має кілька просторих залів та велику терасу, з якої відкривається краєвид на Високий Замок та парк "Знесіння".

Раніше завод випускав склотару для медичної промисловості, тобто пляшечки під ліки. Та через якийсь час підприємство збанкрутувало і його виставили на продаж. Незважаючи на те, що будівля добре збереглася, на ремонт довелося потратити цілий рік: зробили звукоізоляцію, необхідні комунікації і т.д. З інших кафе та ресторанів привезли  арт-об'єкти -  з "Арсеналу"- великий місяць, з ресторану "Лівий берег" - човен. 

За словами одного з співвласників холдингу, Юрка Назарука, клуб планувалось зробити не як місце для розваг на вихідні, а як альтернативний простір, де будуть відбуватися цікаві події. 

- Тільки коли будуть цікаві інвенти, наш клуб працюватиме, - розповідає VG Львів Юрко Назарук. Тобто, ми  записали у наш графік 10-20 європейських діджеїв, які їздять по усьому світу: сьогодні вони в Парижі, завтра в Мілані, а післязавтра - приїдуть до Львова. Будемо їх запрошувати і це буде подія для нашого міста.

За словами співвласника Холдінгу, клуб FEST Republic  - найбільший у Львові. Тут може одночасно розміститися від 1000 до 1.500 тисячі людей. На відкритті клубу, наприклад, побувало одразу 700 чоловік.

Під час форуму видавців, у клубі відбуватимуться різні літературні заходи, вечірки і т.д.

На відкритті FEST Republic першим зіграв у клубі німецький діджей Девід Маєр, його виступ прийшли послухати маже 700 людей. Як розповідають у холдингу, сам Маєр спеціально планував свій візит в Україну за кілька місяців, оскільки мав заплановані виступи у Сіднеї, Лондоні, Амстердамі, Парижі, Мілані. Наступним у клубі запланували виступ ісландського гурту GusGus з Рейк’явіка на 29 жовтня.

Власники обіцяють проводити в новому нічному закладі публічні зустрічі і  літературні читання.

На даху клубу розташована величезна тераса. Тут поставлять м’які меблі та відкриють міні-бар, усі охочі зможуть піднятися на дах і побачити вечірній краєвид Львова. Відкриття тераси відбудеться під час Форуму видавців, тут запланували провести дві події 16 та 17 вересня.

 17 вересня о 22:00 відбудеться " Ніч поезії і музики non-stop", де читатимуть вірші більше 20 поетів та виступатимуть "Жадан і Собаки" і "Хамерман Знищує Віруси".

Детальніше про події можна дізнатися на сторінці Facebook.

Під час подій форуму у клуб їздитиме безкоштовний автобус від Порохової вежі (вул. Підвальна, 4) з 22.00 до 6.00 кожні 15 хвилин.

Читайте ще новини Львова:

На Львівському форумі видавців визначили 20 найкращих книжок року

Тематичні вечірки, книжковий ярмарок: форум видавців у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах