Фестиваль активного туризму у Львові: що буде цікавого

Новина - Дозвілля та їжа - Фестиваль активного туризму у Львові: що буде цікавого

Новина - Дозвілля та їжа - Фестиваль активного туризму у Львові: що буде цікавого

Дозвілля та їжа
19 вересня 2016 15:56

Львів’ян запрошують взяти участь у ХІ Міському фестивалі активного туризму "Манівці".

Фестиваль відбудеться 24-26 вересня на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк "Погулянка", вул. Вахнянина, 29).

У суботу, 24 вересня, у день відкриття Фестивалю, традиційно пройдуть змагання серед команд підприємств Львова. Цьогоріч змагатимуться команди з найрізноманітніших галузей – працівники компаній-виробників, представники ІТ-сектора, великих торгівельних мереж і невеликих приватних підприємств. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

У неділю, 25 вересня, кожен охочий може прийти і безкоштовно випробувати усі представлені етапи. За словами організаторів, етапи доступні для всіх охочих, незалежно від віку та не вимагають спеціальної підготовки.

У понеділок, 26 вересня, відбудуться змагання серед команд школярів. Особливу увагу організатори спрямовують на залучення соціально вразливих груп дітей – запрошують сиротинці, інтернати, громадські об’єднання, які працюють з дітьми.

Організатори обіцяють, що програма Фестивалю буде насиченішою, аніж попередніх років. Поряд із традиційними спортивними дистанціями (скелелазіння, веслування, шнурова траса, велотріал) також облаштують спортивно-атракційне містечко з ексклюзивним обладнанням: бігбол, слеклайн, паркур, бої "сумо", бої на "купинах", скелелазна груша, піраміда,аербег, перегони радіокерованих машин.

Фестиваль активного туризму у Львові: що буде цікавого фото


Програма Фестивалю


24 вересня:  

10.30 – відкриття Фестивалю

11.00 – старт командних змагань, перегони зі спортивно-рекреаційного багатоборства: водний, піший, велосипедний туризм, скелелазіння, біг-бол, пейнтбол, сумо, шашки, аербег, слеклайн, купини, карпатський футбол, сороконіжка, радіокеровані машинки, скелелазна груша, ящики, бочка, крокомір, сітка з кульою, пілот.

15.00 – нагородження переможців. До 18:00 етапи Фестивалю відкриті для учасників.

25 вересня:

11.00-16.00 – змагання на індивідуальних етапах серед професіоналів та аматорів. Змагання проводяться без вікових чи статевих обмежень, без попередньої реєстрації за принципом "Приходиш і береш участь".

Для сімей з дітьми спеціальна пропозиція – пройдіть усі (спрощені) етапи Фестивалю та отримайте подарунки. Тільки у цей день вхід вільний для усіх.

Змагання на індивідуальних етапах у двох номінаціях: професіонали та аматори. Буде визначено переможців на дистанціях: велотріал, скелелазіння (Турнір пам’яті Олександра Тараника) шнурова траса та каякінг.

Сімейні перегони: сім’ї з дітьми, які пройдуть усі етапи Фестивалю, будуть нагороджені призами.

16.00-17.00 – фінали "сумо"

17.00 – нагородження переможців

26 вересня:

змагання серед команд школярів віком 12-14 років. Участь команд безкоштовна. Склад команди: 8 осіб Тривалість: близько 3 годин

11.00-12.00 – реєстрація команд школярів, вік учасників 12-14 років (2002-2004 р.н.)

12.00 – початок змагань на етапах

16.00 – підведення підсумків

16.40 – нагородження

Детальніше про фестиваль та умови участі можна дізнатися за посиланням.

Читайте ще новини Львова:

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Безкоштовний Львів: як насолодитись містом за 0 гривень

ТОП-10 найдешевших хостелів Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах