Якою буде погода у Львові на вихідні

Новина - Дозвілля та їжа - Якою буде погода у Львові на вихідні

Новина - Дозвілля та їжа - Якою буде погода у Львові на вихідні

Дозвілля та їжа
23 вересня 2016 13:59

За прогнозами синоптиків Львівського обласного гідрометцентру на вихідних у Львові пануватиме нестійка погода. Буде хмарно з проясненнями, місцями пройдуть невеликі дощі.  

Якою саме буде погода у місті у найближчих два дні, розповіла VG Львів провідний синоптик обласного гідрометцентру Лариса Луцан:

Субота, 24 вересня, - буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, в другій половині дня - короткочасні дощі, місцями грози, град. Зранку - місцями туман, вітер - західний. Температура у нічні години - 4-6 градусів тепла, вдень - 14-16 вище нуля.

Неділя, 25 вересня - збережеться хмарна погода з проясненнями, очікується невеликий дощ, вночі та вранці - туман. Вітер - північний 5/10 м/сек.  Вночі температура становитиме 4-6 градусів вище нуля, вдень повітря прогріється від 13 до 15 градусів тепла. Такою ж погода буде і 26 вересня.

Найтепліший вересень на Львівщині, як стверджують львівські синоптики, був у 1961 році, коли у другій половині місяця температура підвищилась до 30 градусів тепла, а також у 1979 та у 1991 роках. До кінця вересня цього року, як стверджують спеціалісти, такого потепління очікувати не слід, адже зараз Львівщина знаходиться під впливом холодних повітряних мас з Північної Європи.

Читайте ще новини Львова:

Перший день кавового фестивалю у Львові: як це було (фоторепортаж)

На фестивалі кави у Львові презентували найбільшу в Україні турку (фото)

У Львові відкрився ляльковий світ (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах