Нова атракція: у Львові відкриють розважальний парк

фото з сайту Дитяча Планета

фото з сайту Дитяча Планета

Дозвілля та їжа
02 листопада 2016 09:27

У п’ятницю, 11 листопада, у центрі Львова відкривається новий розважальний парк для дітей та всієї сім’ї, повідомляють організатори.

Розважальний парк відкриють поруч з "Форум Львів" на вул. Газовій, 30а.

О 14:00 нова "Дитяча Планета" відкриє свої двері, а перші 100 відвідувачів отримають солодкий приз. Увечері, о 18:00, розпочнеться  шоу від DZIDZIO. Квитки для дорослих та дітей можна придбати у діючому парку "Дитяча Планета" за адресою вул. Стрийська, 202 або ж онлайн.

У  святкові дні з нагоди відкриття, 12 та 13 листопада, організатори запропонують відвідувачам розваги для дітей та дорослих: спеціальне шоу від аніматорів, майстер-класи, конкурси, концертну програму, танці, мильні бульбашки, виставу з мімами, караоке, торт і солодкі подарунки. А також  відпочинок на території парку: батутна арена, поролонова яма, дитячий скеледром, повітряні гармати, тарзанка, лабіринти, ролердром.

Вартість квитків 11 листопада: на концерт DZIDZIO: 150 грн до 2 листопада та 200 грн починаючи з 3 листопада для дітей та дорослих. 12 та 13 листопада – 150 грн для дітей. Вхід для дорослих і дітей до півтора років вільний.

Дивись ще:

Свято наближається: коли у Львові відкриють Різдвяний ярмарок

Готуй санчата: стало відомо, коли у Львові випаде сніг

Будь в курсі: на одній з львівських вулиць змінили схему руху

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах