Готуй парасольку і рукавички: якою буде погода у Львові на цьому тижні

фото з сайту pmd.kz

фото з сайту pmd.kz

Дозвілля та їжа
08 листопада 2016 14:36

На цьому тижні у Львові знову пануватиме дощова і прохолодна погода, вночі  стовпчик термометра опускатиметься до позначки з мінусом, йтимуть дощі з мокрим снігом.

Ось що розповіла VG Львів синоптик Львівського обласного Гідрометцентру Олександра Тузяк:

середа, 9 листопада - очікуються часом дощі та мокрий сніг. Вранці та вдень - сильні опади, місцями - тумани. Вітер - східний 5/10 метрів за секунду. Температура впродовж доби -1-6 градусів тепла.

четвер, 10 листопада - вночі та вдень - опади, вранці - на дорогах ожеледиця. Вітер переважно західного напрямку 5/10 метрів за секунду. Температура вночі - 0 -5 морозу, вдень -0 +5 тепла.

п'ятниця, 11 листопада - хмарно з проясненнями, вночі - невеликі опади, вдень - без істотних опадів, вночі та вранці - на дорогах ожеледиця. Вітер - південно-західний - 7/12 метрів за секунду. Температура вночі - -2 +3, вдень повітря прогріється від 3 до 8 градусів з позначкою плюс.

субота, 12 листопада - вночі без істотних опадів, вдень - часом дощ, мокрий сніг. Температура у нічні години становитиме - -4 +1 градус тепла, вдень - від 0 до +5.

неділя, 13 листопада -   часом пройде мокрий сніг, місцями з дощем. Температура впродовж доби становитиме -3 +2 градуси вище нуля.

Дивись ще:

Невідомий Львів: сім місць, які впізнають лише старожили

Майстер класи, свічкові картини, велетенська свічка-пазл: у Львові пройде свічковий фестиваль

Оце так: відомий гітарист Франсіс Гойя заспіває українські народні пісні у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах