Добре діло: сьогодні зі Львова стартує благодійний велотур

фото з сайту romanbaluk.livejournal.com

фото з сайту romanbaluk.livejournal.com

Дозвілля та їжа
10 листопада 2016 10:16

10 листопада, об 11:00 у Львові стартує благодійний велотур bike4good на підтримку навчально-реабілітаційного центру "Джерело", який надає освітні та реабілітаційні послуги дітям та молоді з особливими потребами. Стартуватиме велотур з подвір’я центру за адресою просп. Червоної Калини 86-а, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Здійснюватиме велотур протяжністю понад 2,5 тис. км юрист Олег Стоєв. Маршрут через Угорщину, Словаччину, Чехію, Австрію та Італію чоловік планує подолати орієнтовно за півтора місяці. Кінцева точка подорожі - Ватикан.

"Знайомство із центром "Джерело" та його дітьми і фахівцями стало для мене особливим досвідом – зазначив Олег Стоєв. – Діти, яким тут надають підтримку, – дуже сильні, світлі, чудові люди. Парадокс у тому, що ти приходиш сюди, аби надати допомогу, проте у результаті сам стаєш кращим і сміливішим. Після спілкування із дітьми "Джерела" я впевнений на усі 100%, що досягну Ватикану, якими б скрутними не були погодні та будь-які інші умови. Діти "Джерела" надали моїй поїздці зовсім іншого значення".

Для підтримки проекту розробляють окремий сайт – www.bike4good.info. На сайті будуть публікувати всю необхідну інформацію про велотур та суму зібраних коштів.

До слова, щодня у навчально-реабілітаційному центрі "Джерело" освітні та реабілітаційні послуги надають понад 150 дітям та молодим людям з особливими потребами. За час існування центру навчання в ньому пройшли понад 5 тисяч дітей з усієї України. Тут є сучасне реабілітаційне відділення, садок-школа та майстерні для молоді.

Дивись ще:

Радісна новина: сьогодні на Сихів вперше поїде трамвай

Львів'янину на замітку: як працюватиме транспорт під час фестивалю "Ніч у Львові"

Дізнайся: на якому маршруті у Львові курсуватиме більше тролейбусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах