Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе

фото з сайту LiveInternet

фото з сайту LiveInternet

Дозвілля та їжа
16 листопада 2016 11:40

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про сімох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Артемон


Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото Молоденький зворушливий красень. Зараз він трішки лякливий і сумує через втрату господаря. Потрапив в ЛКП "Лев" у жахливому стані. Але вже освоївся і навіть пройшов грумінг-процедури. Шукає найвірнішого друга.


Стева


Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото 1 

Молоденька і дуже красива собака. Активна, може бути як охоронцем так і другом та компаньйоном. А її окрас важко не помітити та не полюбити.


Джуля


 Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото 2Молода та активна, метис німецької вівчарки. Піддається навчанню та дуже контактна. Ідеальний друг та охоронець.


Ірена


Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото 3 

Молоденька активна, дружелюбна. Метис стаффордширського тер'єра. Ірена зачарує вас одразу своїми великими проникливими очима і стане чудовим другом та охоронцем.


Діксі


 Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото 4Зворушливий кудлатий красень. Розумний та виважений пес. Вірний друг та охоронець, що буде любити і цінувати свою нову родину.


Лайма


 Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото 5

Чудова добра дівчинка-вівчарка. Її знайшли на вулиці викинутою та хворою. Але догляд і турбота роблять дива: Лайма вилікувалась і шукає надійного господаря, який буде піклуватися і любити її.


Джейкоб


 Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе фото 6

Молодий активний метис вівчарки. Слухняний, добрий, піддається навчанню. Любить людей та горнеться до них. Джейкоба знайшли на вулиці, але він вірить людям і хоче знайти свою віддану сімю.

Фото: ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах