На радість кіноманам: у Львові стартує фестиваль фантастичних короткометражок

фото з сайту www.subbota.com

фото з сайту www.subbota.com

Дозвілля та їжа
15 лютого 2017 17:02

23 лютого в Україні – і зокрема у Львові – стартує міжнародний фестиваль фантастичного кіно "BEST SCI FI", який в Україні відбудеться уперше.

Як розповів "Львівській газеті" менеджер фестивалю   і водночас директор міжнародної дистриб’юторської компанії  KINOLIFE Distribution Ілля Свідлер, цю подію організовує Міжнародна компанія CINEMAHALL.

"Наш фестиваль є аналогом таких відомих кіноподій як Мангетенський фестиваль короткого метра та Оскар Шортс, – зауважив Ілля Свідлер, –і відбувається в понад сімнадцяти країнах. І що, як на мене,  важливо – не лише в мегаполісах, а й у маленьких містах. До речі, фільмів, що увійшли до програми,  в інтернеті немає. Тобто глядач отримує чудову нагоду не лише  познайомитися з їхніми сюжетами, а й насолодитися переглядом цих стрічок на великому екрані".

Фестивальну програму в Україні складуть десять кращих фантастичних фільмів короткого метра з Іспанії, Франції, Ізраїлю, США та Хорватії. Як анонсують організатори фестивалю, кінострічки розповідатимуть про пригоди в часі, зустрічі з позаземними цивілізаціями, штучний інтелект тощо, не тільки акцентуючи на цікавих ідеях науки і майбутнього, а й на одвічних питаннях людського буття. А це приваблює завжди, попри декорації, в  яких триває дійство.

У Львові фестиваль відбуватиметься в кінотеатрах Планета Кіно у ТРЦ Форум Львів, Планета кіно у ТРЦ Кінг Крос, Мультиплекс у ТРЦ Вікторія Гарденс. У Кінопалаці Коперник та Lviv Film Center.  Допрем’єрний показ відбудеться 21 лютого о 19.00 у Грушевський Сinema Jazz.

Дивись ще:

Дізнайся: в яких львівських кав'ярнях пропонують знижки на каву

Як це було: львів'яни взимку добирались на роботу роверами

 Невже вгадав: львівський бабак спрогнозував коли прийде весна 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах