Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові

Дозвілля та їжа
23 лютого 2017 10:11

Кожного року у Львові проходить величезна кількість різноманітних фестивалів. VG Львів зробив добірку найпопулярніших фестів, які відбудуться у місті цієї весни. Отже:

Читайте також: Сакура, вино та повітряні кулі: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні


Lviv Fashion Week

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото

Двічі на рік у Львові проходить Lviv Fashion Week, який є однією з найбільших модних подій у Східній Європі. Вперше провели Lviv Fashion Week у березні 2008 року і привернули до себе та міста  увагу відомих осіб у світі моди.

Фейсбук

Дата: 23-26 березня


Ковальські дні на площі Музейній

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 1

Ковальські дні на площі Музейній — можливість доторкнутись до таємниць ковальського мистецтва. Два дні ковальських майстер-класів, душевної музики на одній з найстаріших площ Львова. Вхід вільний.

Фейсбук

Дата: 25 березня


Razomfest

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 2

У Львові пройде вже 4-ий по рахунку фестиваль Razomfest, який об'єднує музику, літературу та подорожі  Організатори обіцяють гостям суміш лайн-апу, атмосфери, енергії та інших новинок. 

22 квітня - Музика 

Один в каное, Detach, Без Обмежень, Mountain Breeze та ще один поки неоголошений, але не менш відомий учасник.

23 квітня - Література та подорожі.

Іздрик, Макс Кідрук, Юрій Винничук, Любко Дереш та інші учасники, які будуть оголошені найближчи часом.

Вконтакті

Дата: 22-23 квітня


Великдень в Гаю

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 3

У Львові намагаються берегти українські традиції. Щоб відчути справжню атмосфери великодня і зануритися в давні народні звичаї варто приїхати до Львова на святкування цього свята. Традиційним місцем святкування є музей під відкритим небом "Шевченківський гай". На протязі всього страсного тижня всіх бажаючих навчатимуть писати писанки, робити великодніх коників, розповідатимуть про орнаменти та символи великодніх звичаїв. Також буде багато розважальних ігор.

Дата: 16 - 17 квітня


Флюгери Львова

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 4

Етно-джазовий фестиваль щороку об'єднує на своїй сцені виконавців з різних країн етномузики та джазові грути. Фестиваль вже звично приходить у внутрішньому дворику Ратуші. Вперше фестиваль провели в 2003 році.

Дата: 29 квітня - 1 травня


День Батяра

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 5

Свято присвячене одній з найколоритніших субкультур тих часів Львова. Гості міста зможуть ближче познайомитись з батярською культурою,  зі справжніми батярами та поспівати батярських пісень. В програмі свята: вуличні забави, батярські танці, ярмарок батярських лігумін, театральні дійства та концерт.

Дата: 1 травня


Lviv' a'Live

 

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 6

Lviv' a'Live – проект, що відбудеться у FESTrepublic club, на якому виступапатимуть кращі діджеЇ країни: Tapolsky, Vovking, Kristyen, Probass, MC Govorun, а також заспіває Ivan Navi.

Ivan Navi – номінант музичної премії YUNA2017, артист, який створює хвилі в сучасній українській танцювальній музиці. Виконавець, дебютний кліп якого на пісню "Такі молоді", побив рекорди українського YouTube, а пісня впевнено тримається в топі українських радіочартів. Фіналіст проектів "Голос країни" і "Хіт-конвеєр". Перший виконавець з україномовними піснями в стилях house, tropical house.

Tapolsky – один з найкращих бейсових продюсерів країни. Неодноразово організовував найкращі бейс фестивалі та розвивав музичну культуру цього напрямку. Засновник радіошоу Time 2 Bass на радіостанції Kiss FM. Регулярно писав статті популярним молодіжним журналам. Вважається одним із засновників і першопрохідцем бейс культури в Україні. З 2016 року служить в АТО мінометником, але це не заває йому і надалі підримувати бейс течію!

Vovking – всього лиш після двох років проведених в студії він став одним із самих успішних Bass продюсерів України та видатним представником світу Breaks. Маючи підтримку таких зірок як: Crystal Method, Dub Pistols, Splitloop, General MIDI – він став першим українським продюсером на чолі жанрових чартів інтернет магазину Trackitdown та гостем топових breks-лейблів Toastclub (Ірландия), U & A, Benefit (Великобританія), Elektroshock (Іспания), Kick IT (США).

Kristyen – є еталоном нового покоління хаус-тусовки. Саундпродюсер, реміксер та учасниця популярних медійних проектів. Резидент найкращої радіостанції Kiss FM. Успішно співпрацює випускаючи свої ремікс-роботи з Monatik, Mozgi, Green Grey, Tamerlan & Alena та іншими, що постійно звучать в ефірі популярних українських радіостанцій.

Probass – Чемпіон RedBull Thre3style 2014. Фіналіст чемпіонату світу. Яскравий та неординарний персонаж. Об`єднує в своєму виступі найновітніші електронні девайси, міді клавіатури, драм машини та класичний вініл. Відіграв вже більше ніж у 500та містах змінивши при цьому 8 країн! Відіграв з такими легендами як: ONYX (New York (USA)), M.O.P. (USA), а також: GUF, Баста, Каста, ТГК, Cent, Макс Корж, Карандаш, АК — 47, Loc-Dog, Chemodan Clan, Триада, Nеoize MC, Рем Дигга. З 2013 року штатний Dj проекта Kavabanga & Depo & Kolibri. Ціна квитка від 70 до 300 грн.

Фейсбук

ВКонтакті

Дата: 12 травня


Active Weekend

Батяри, флюгери, Razomfest: ТОП фестивалів цієї весни у Львові фото 7

Active Weekend – це близько 30 спікерів з різних міст України, що зберуться разом у Львові та проведуть тренінги, майстер-класи, розкажуть історії успіху. Також у програмі ігри, музика, кіно просто неба та багато іншого.

Active Weekend – це одноденний фестиваль, створений з метою залучення людей до активного відпочинку.

На один день Парк Культури у Львові стане осередком найактивніших людей міста та найцікавіших занять на п’ять годин.

Парк буде поділений на такі зони:

Dance – територія, де хореографи різних напрямів проведуть розминки і навчать всіх бажаючих танцювати базові кроки сальси, танго, hip-hop`у та ін. А на завершення відвідувачів чекає спільний танцювальний флеш-моб.

Акторська майстерність – відвідувачів чекають таємниці імпровізації, акторський та вокальний тренінг, вправи для розвитку навичок публічного виступу та спілкування з молодими акторами Львова

Speaking club – місце, де на питання: "Do you speak English" відвідувачі можуть почути "Niestety nie, ale bardzo dobrze mowie po polsku". Тут можна спробувати свої знання у 5-ти мовах.

Nature – тут відвідувачі отримають знання про екологію, вегетаріанство, матимуть можливість відвідати майстер-клас з йоги та дізнатись більше про техніки медитації.

Workshop – зона, на якій протягом 5 годин 5 різних спікерів проведуть тренінги та лекції на актуальні теми. Тут можна буде дізнаєтись про мистецтво красномовства, поринути у світ психології, поглибити знання з фінансової грамотності, а також про те як поєднувати роботу з громадською діяльністю.

Медіа – тут розкажуть про те, як стати популярним на просторах медіа завдяки акаунту в YouTube чи Instagram. Або те, як правильно виставити композицію вдалого і цікавого фото. Між тим, до зони медіа належатиме фотосушка.

Дитяча зона – для наймолодших відвідувачів заходу. Саме на цій зоні вони зможуть весело провести час з аніматорами, погратися в цікаві ігри, потанцювати, помалювати та послухати захопливі нові казки.

Play Game – тут можна буде пограти бадмінтон, твістер, покопати м’яч чи покидати тарілку. Або зіграти командою в одну з настільних ігор – Монополія, Alies чи звичайна Мафія.

На завершення відбудеться концерт молодих і перспективних музичних гуртів Львова.

Вхід вільний.

Реєстрація

Фейсбук

ВКонтакті

Дата: 14 травня

Дивись ще: 

Закохатись за один день: ТОП архітектурних перлин Львівщини

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Весь Львів: гід туриста

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах