Вже працює: у Львові відкрили фан-зону для перегляду Євробачення

фото з сайту ukranews.com

фото з сайту ukranews.com

Дозвілля та їжа
08 травня 2017 18:00

У Львові відкрили фан-зону для трансляції пісенного конкурсу "Євробачення" на проспекті Свободи.

Фан зона знаходиться на проспекті Свободи: від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Крушельницької до пам’ятника Шевченку. Вона працюватиме з 6-го до 13-го травня, інформує прес-служба ЛМР.

"Спеціальну екранну конструкцію встановили на проспекті Свободи, біля Оперного театру, на ній транслюватимуть півфінали та фінал пісенного конкурсу. Також трансляції проводитимуть з грін-румів артистів, показуватимуть щоденник "Євробачення" та інші супроводжуючі події. Фан-зона буде комбінована з ярмарком", – зазначив Михайло Мороз, в. о. начальника управління культури ЛМР.

Вже працює: у Львові відкрили фан-зону для перегляду Євробачення фото

Для збільшення зображення натисніть тут


Режим роботи фан-зони:


6, 7, 8 травня 2017 року – з 13.00 до 22.00;

9, 11 травня (у дні півфіналів) – з 13.00 до 24.00;

13 травня (фінал) – з 13.00 до 01.30

Додамо, Перший півфінал Євробачення – перший конкурсний день пісенного конкурсу і перше шоу, яке покажуть у прямому ефірі, відбудеться 9-го травня о 22:00 За підсумками глядацького голосування та оцінок національних журі до фіналу пройде десятеро конкурсантів. Детальніше про програму читайте на офіційному сайті події.

"Ми розраховуємо, що фан-зону відвідуватимуть щодня не менше, ніж 7-8 тис. осіб. Будуть облаштовані посадкові місця, де приблизно 500 місць буде у лаунж-зоні з еко-меблями. Ми підсилюємо патрулі та приватну охорону, яка працює на ярмарку. Будуть встановлені додаткові пости на вхідних групах. Вхід є безкоштовним, територія фан-зони не обмежена жодними турнікетами, але на центральних входах будуть стояти охоронці, які перевірятимуть відвідувачів на наявність заборонених речей", – додала Ольга Гренюх, організаторка фан-зони.

Дивись ще:

Як працюватиме фан-зона "Євробачення" у Львові

У центрі Львова облаштують фан-зону на час "Євробачення

Пакуй валізи: LOT полетить з Познані до Львова

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах