Зима повертається: на цьому тижні у Львові обіцяють сніг

фото з сайту Ukr.Life

фото з сайту Ukr.Life

Дозвілля та їжа
08 травня 2017 11:43

За прогнозами львівських синоптиків цього тижня у Львові помітно знизиться температура повітря і почнеться похолодання. На поверхні грунту і в повітрі можливі  заморозки.

Якою ж саме буде погода цього тижня у нашому місті розповіла VG Львів провідний синоптик Львівського Гідрометцентру Лариса Луцан:

8 травня, понеділок - на Львівщині прогнозують до 16 градусів тепла, невеликі короткочасні дощі та грози. Вітер північно-західний, вдень 9 –14 м/с, поривчастий. Температура повітря вдень 11 – 16° тепла.

9 травня, вівторок - мінлива хмарність, місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг - ожеледиця. Вітер - північно - західний 9-14 м/сек, поривчастий. Температура вночі - 1-6 тепла, місцями на поверхні грунту та в повітрі - заморозки 0-2; вдень повітря прогріється від 5 до 10 градусів вище нуля.

10 травня, середа -  очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний - 7-12 метрів за секунду. Вночі в повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-5. Температура вдень становитиме 6-11 градусів тепла.

11 травня, четвер - хмарна погода з проясненнями, вдень - невеликий дощ. Вітер - північно-західний 7-12 м/сек. Температура вночі 1-6 тепла. Місцями на поверхні грунту та в повітрі - заморозки 0-3. Вдень повітря прогріється від 10 до 15 градусів тепла.

12 травня, п'ятниця -  короткочасні грозові дощі. Вночі температура становитиме - 3-8 тепла, вдень - 13-18 градусів вище нуля.

13 травня, субота - короткочасні грозоваі дощі, вночі температура становитиме - 6-11 тепла, вдень - 16-21 вище нуля.

14 травня, неділя - буде хмарно, пройде невеликий дощ. Температура становитиме від 12 до 13 градусів вище нуля.

Дивись ще:

Фотофакт: на Львівщині селище "бомбануло" градом завбільшки з камінець

Дізнайся: чому львівські трамваї оминатимуть вокзал

Сезон відкрито: півтисячі байкерів "окупували" Львів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах