Досить диміти і вайпити: IQOS - інноваційна еко-френдлі альтернатива для курців вже у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Досить диміти і вайпити: IQOS - інноваційна еко-френдлі альтернатива для курців вже у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Досить диміти і вайпити: IQOS - інноваційна еко-френдлі альтернатива для курців вже у Львові

Дозвілля та їжа
22 травня 2017 10:50

Палити, як Де Ніро у фільмі "Кава і сигарети", вже не модно. Пихкати люлькою, немов Гендальф, - вчорашній день. Від звичайних сигарет жовтіють зуби, неприємно пахнуть руки, страждають легені. Електронні діють м'якше, але гарантувати якість електроніки та рідин-наповнювачів від маловідомих китайських виробників складно. До того ж, часто курці швидко відмовляються від електронних сигарет на користь звичайних. Занадто сильно відрізняються смак, відчуття та сам процес.

IQOS - альтернатива для курців, що дозволяє знизити ризики, пов'язані з курінням, і зберегти звичний процес.

Новинка набуває особливої актуальності, адже в розвинених країнах Європи та Азії сигаретному диму все частіше кажуть "ні". Але що робити, якщо ти не в змозі відмовитися від ритуалу: "Я на перекур"?

Редакція Vgorode довідалася про IQOS більше.


Як це працює


IQOS - це система нагрівання тютюну, менш шкідлива та більш гігієнічна альтернатива для курців. Працює девайс так: спеціальне лезо нагріває тютюн до температури 250-300 градусів замість того, щоб підпалювати його. Тютюн не горить, і завдяки цьому в процесі використання виділяється на 90-95% менше шкідливих речовин у порівнянні зі звичайною сигаретою. Вперше компанія Philip Morris International презентувала світові інноваційну розробку в 2014 році. Появі продукту на ринку передувало більш ніж 10 років досліджень в R&D центрі в Швейцарії. Над технологією працювало 430 вчених з різних галузей, і було інвестовано понад 3 млрд доларів.


Що всередині


Якщо електронні сигарети заправляють синтетичною нікотиновмісною рідиною, то в IQOS в ролі "наповнювача" використовуються стіки . Це робить процес максимально близьким до звичного курцям ритуалу. Більш того, нагрівання замість горіння дозволяє відчути справжній смак тютюну без диму та горілого присмаку.


Еко-френдлі ґаджет


Досить диміти і вайпити: IQOS - інноваційна еко-френдлі альтернатива для курців вже у Львові фото

Оскільки тютюн в IQOS не горить, у процесі використання немає ні диму, ні попелу. На волоссі та одязі не залишається запах диму. А це означає, що ґаджет можна використовувати вдома, в офісі та в салоні автомобіля. 


IQOS Friendly заклади


Слідуючи новому тренду, все більше прогресивних кафе, ресторанів, клубів та барбершопів оголошують себе IQOS Friendly. Це означає, що в закладі можна підзарядити свій IQOS, позичити у бармена запасний, купити стіки, а також використовувати ґаджет всередині, не виходячи надвір.

В Україні вже понад 100 закладів стали IQOS Friendly. У Львові це Fashion Club, Rooftop Restaurant Partyfon, De Luxe Night club, Libraria Speak Easy Bar, 4Friends Whiskey Pub, Citadel Inn Hotel, Cafe Centaur, ресторан Mons Pius, клуб-кафе Music Lab, фан-бар "Банка" та кафе "Під клепсидрою".


Скільки коштує


Стартовий набір (девайс + 2 блоки) можна придбати за 2099 гривень.


Де придбати IQOS


Придбати IQOS можна онлайн на iqos.ua з безкоштовною доставкою, на заправках Socar, в супермаркетах Silpo, в IQOS Friendly закладах і в бутіку IQOS Space.

 Перший фірмовий магазин IQOS у Львові знаходиться в ТЦ "Форум" (вул. Під Дубом, 7Б).

Перелік місць, де можна придбати продукт, швидко розширюється. Дізнатися про нові точки продажу можна на інтерактивній мапі.

Досить диміти і вайпити: IQOS - інноваційна еко-френдлі альтернатива для курців вже у Львові фото 1

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах