Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту Порадимо

фото з сайту Порадимо

Дозвілля та їжа
12 травня 2017 16:14

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Снуп


 Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фотоТакса, 2 роки. Молоденький та активний красень. Енергійний та гавкучий, стане чудовим охоронцем та відданим другом. Добре гуляє на повідку, слухняний. Підійде на прилаштування у квартиру, адже невеличкий та акуратний.


Ленон


 Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фото 1Молоденький собака віком 2 роки. Метис німецької вівчарки. Дуже розумний та добре піддається навчанню, чудовий представник своєї породи. Енергійний, стане добрим охоронцем для своєї нової родини.


Річі


Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фото 2

Кокер спанієль. Молоденький красень, вік – до 3 років. Виважений, спокійний, дуже зворушливий. Річі активний, слухняний, знає деякі команди і здібний до навчання. Найвірніший друг, про якого ви тільки могли мріяти.


Сара


 Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фото 3

Доросла собака, нереально красива і кудлата. Наразі вона трішки ляклива, але щоразу все більше довіряє людям. Чудовий друг та компаньйон, підійде на прилаштування у квартиру.


Арчі


Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фото 4

Молоденький кудлатий красунчик з незвичним і дуже красивим окрасом. Слухняний, трішки лякливий. Добре піддається навчанню, тож має швидко навчитися гуляти на повідку. З цього собаки виросте справжній вірний друг, адже він – суцільне добро і ніжність!


Галка


 Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фото 5

Молоденька і дуже красива собака. Метис німецької вівчарки. Слухняна, добре гуляє на повідку. Добре піддається навчанню. Неймовірний друг та охоронець.


Йохан


 Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе фото 6

Метис пекінеса. Невеличкий собачка, що підійде на прилаштування у квартиру. Енергійний, гавкучий, дуже милий. Молоденький, вік – близько 2 років.

Собаки чекають в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото Марти Сирко

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах