Холодильники Gorenje в ретро-стилі

Новина - Дозвілля та їжа - Холодильники Gorenje в ретро-стилі

Новина - Дозвілля та їжа - Холодильники Gorenje в ретро-стилі

Дозвілля та їжа
23 травня 2017 11:00

В чому в чому, а на побутовій техніці словенці розуміються. Компанія Gorenje заснована у 1950 році. Починаючи з виробництва сільськогосподарського обладнання, станом на сьогодні стала одним з найбільших виробників побутової техніки в Європі. Gorenje відома високотехнологічними і стильними холодильниками. Дизайнерська лінія Gorenje Retro, яка викликала масштабний інтерес споживачів, включає серії моделей, виконаних у вінтажному стилі. Про неї зараз і поговоримо.


Однокамерні ретро-холодильники Горенье


Серії ORB152 і OBRB153 нагадують холодильники другої половини XX століття. Спершу була випущена серія ORB 152. Її представники — однокамерні моделі, які поєднують ретро-дизайн 60-х років та сучасні технології. Мають механічне управління, належать до класу енергоспоживання А++, здатні підтримувати температуру при відключенні електрики протягом 17 годин. Передбачена функція підтримки рівномірної температури, яку забезпечують технологія іонізації IonAir і система інтенсивного охолодження DynamiCooling. Нижній ящик CrispZone є зоною свіжості, який контролює рівень вологості і підтримує низьку температуру для оптимального зберігання фруктів та овочів. Для зберігання м'яса або риби відведений контейнер FreshZone з найнижчою температурою. Колірна палітра корпусу представлена на будь-який смак. На прайс-агрегаторі холодильник Гореньє ORB 152 представлений у різноманітній палітрі: блакитний, зелений, оранжевий, червоний, коричневий, темно-коричневий, сріблястий, чорний, кремовий, бордовий.

Майже ті самі параметри має серія OBRB 153. Її головна відмінність — дизайн. На її створення надихнув легендарний мінівен Volkswagen, емблема якого і стала головною прикрасою дверцят OBRB153. Представлені дві моделі бордового і блакитного кольору. Відносяться до класу А+++, а значить, зберігають по максимуму електроенергії. Інші характеристики OBRB153 відповідають попереднику ORB152.


Двокамерні холодильники ретро Горенье


У лінійці Retro є і двокамерні агрегати — ORK192 і ONRK193. Як і у разі з однокамерними, їх різнять клас енергоспоживання та кольорове виконання. Перші представлені у тій самій палітрі, що і ORB 152, а другі виконані у коричневому, темно-коричневому, кремовому і бордовому кольорі. Плюс до всього холодильники ONRK 193 більш економічні і менш шумні.

Але це далеко не усі відмінності двокамерних ретро-моделей. Холодильник ORK192 більш ємний і майже вдвічі довше зберігає температуру у разі відключення електрики. Але зате ONRK193 набагато потужніший (8 кг заморожених продуктів за добу проти 4,5 кг). Крім того, оснащений сигналізацією про відкриті дверцята і видає сигнал про перевищення температури в холодильній камері. Також може похвалитися наявністю зони "свіжості", еко-режиму, а також технологій NoFrost Plus, SuperCool (інтенсивне охолодження) і XtremeFreeze (прискорене заморожування у верхньому ящику).

Що стосується переваг ORK 192, то варто відзначити наявність цифрової індикації температурного режиму в холодильній камері. Крім того, передбачені технологія FrostLess (утворення меншої кількості льоду) і комплексна система рівномірного охолодження (IonAir + DynamiCooling). Крім цього, в наявності є контейнер зони FreshZone.

Двокамерні агрегати обох серій управляються через цифровий дисплей (електронне управління).

х холодильна камера оснащена 4 скляними полицями, металевою полицею для пляшок, дверною полицею для пляшок з фіксатором. Морозильне відділення складається з трьох ящиків і двох скляних полиць.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах