Ретро-машини, цікава кухня та музика: у Львові відбудеться Leopolis Grand Prix

фото з сайту www.fest.lviv.ua

фото з сайту www.fest.lviv.ua

Дозвілля та їжа
31 травня 2017 16:22

2 червня, у Львівському центральному парку культури і відпочинку імені Б. Хмельницького стартує Міжнародний фестиваль раритетних автомобілів Leopolis Grand Prix. Захід триватиме три дні до 4 червня,інформує Львівський портал.

Цьогоріч у Міжнародному фестивалі раритетних автомобілів "Леополіс Гран Прі" візьмуть участь понад 200 екіпажів з України, Польщі, Литви, Австрії, Італії, США, Естонії, Чехії.

Як розповів організатор фестивалю Leopolis Grand Prix Володимир Кулинич, цьогоріч на Міжнародному фестивалі ретро-автомобілів "Леополіс Гран Прі" очікують до 40 тисяч відвідувачів.

"Хочу всіх запросити на цю подію, адже до початку фестивалю залишився лише один день. Дійство обіцяє бути захоплюючим, надзвичайно багато автомобілів високого класу можна буде побачити. Це все буде супроводжуватися цікавою кухньою та музикою тих країн, які виробляють ці автомобілі. Буде окремо військова зона, де можна подивитися, які були автомобілі під час війни. Також буде дуже гарна колекція військових мотоциклів. А для дітей буде дитячий майданчик, де вони зможуть весело провести час. Також вперше будемо проводити Формулу 001 – це заїзди на дитячих антикварних автомобілях", – зазначив він.

Також як додають організатори, львів’яни та гості міста зможуть завітати на виставку ретро-автомобілів, а також подивитися на перегони, які відбуватимуться навколо парку Б. Хмельницького (вул. Виговського-вул. Стрийська-вул. Героїв Небесної сотні).

Дивись ще:

Apple та Samsung залишаються: ДФС спростувала інформацію про заборону на ввезення відомих брендів

Порівняй зі своєю: які професії у Львові отримують по 10 тисяч гривень

Шалена черга: 3000 малюкам цьогоріч не знайдеться місця у львівських садочках

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах