Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона

Новина - Дозвілля та їжа - Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона

Новина - Дозвілля та їжа - Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона

Дозвілля та їжа
11 червня 2017 13:14

У Шевченківському районі Львова 10 червня відкрили сквер Джона Леннона.

Як повідомила прес-служба Львівської міськради, 30% витрат на створення скверу і облагородження території взяла на себе громада мікрорайону Щурата.

У новому сквері на вул. Леннона, 39 встановили вуличні тренажери, облаштували клумбу та огорожу. Близько півтора року координатори проекту "Громади в дії" спілкувалися з громадою Щурата, створювали карту можливостей та переваг цієї території і разом вирішували, який має бути цей проект.

"Після навчання, роботи, тренувань місцем зустрічі для мешканців стає сквер, де встановлено вуличні тренажери, нова клумба, огорожа. І секрет, мабуть, в тому, що на Леннона не живе "славнозвісна" Тося, яка все має зробити. Тут не чекають на адміністрацію, мера чи сили зверху. Крок за кроком твориться новий простір, для себе та родини. І хай для когось цей район асоціюється з Індією та всіма означеннями, що часто вкладають в цей топонім, зараз на Щурата твориться новий район, і це тільки заслуга свідомих, ідейних та активних мешканців", – заявила координаторка мікрогромади Щурата Тетяна Попович.

Цього року в місті презентують ще 17 проектів, які були втілені спільно з місцевими активістами у рамках ініціативи "Громади в дії".

Загальною метою проекту є намір згуртувати людей навколо спільних проблем у кожному районі та налагодити комунікацію між активістами, владою та мешканцями.

Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фотоВуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 1Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 2Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 3

Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 4Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 5Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 6Вуличні тренажери та клумба: у Львові відкрили сквер Джона Леннона фото 7

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах