Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту Советы, комментарии, новости, информация

фото з сайту Советы, комментарии, новости, информация

Дозвілля та їжа
20 червня 2017 13:26

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні тварини. Сьогодні мова піде про дванадцять милих собачок, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А у відповідь на це  ці  симпатичні створіння подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.

Подивіться на ці світлини і, можливо, на них ви побачите ту тваринку, яка стане вашим надійним і відданим другом.


Снек


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото

Дорослий виважений собака віком 10 років, який пережив чимало страждань на вулиці. Зокрема, коли його знайшли, шия тварини була перетягнута дротом; були пошкоджені верхні шари шкіри. Наші ветеринари рятували та виходжували собаку понад 2 місяці. Зараз Снек вже здоровий, активний і може стати найвірнішим другом для своїх нових люблячих господарів. Надзвичайно розумний, дружелюбний та соціалізований собака. Добре гуляє на повідку. Шукаємо родину, яка зможе забрати цього красеня додому, щоб решту свого життя він прожив в любові та дружній атмосфері.


Діжонка


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 1

Красива ніжна собака, яку нам вдалося соціалізувати та відновити її віру в людей. Вона почала посміхатися та виходити на прогулянки і навіть виконувати базові команди. Собака, яка, швидше за все, народилася та виросла на вулиці, була лякливою, уникала людей. Стане для нової родини чудовим другом та охоронцем. На жаль, утримувати її в ЛКП "Лев" ми більше не маємо змоги, тож терміново шукаємо їй господарів!


Найда


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 2

Неймовірна кане корсо. Уже росла собака. Потребує люблячу родину, яка зможе приділити їй достатньо часу та подарувати свою любов. Найда слухняна, мудра і буде найвідданішим охоронцем. А ще вона обожнює гуляти і качатися по траві.


Лора


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 3

Лабрадор, якого так ніхто і не шукає. Швидше за все, її просто використали для народження цуциків та викинули. Адже знайшли собаку в закинутій будівлі з нашийником та повідком. Попри те, після тривалого часу ніхто так і не зголосився її забрати. Собаці орієнтовно 10 років, потребує, щоб її любили та приділяли їй увагу, на яку вона заслуговує. Лагідна, любить лащитись та гуляти.


Ласка


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 4

Біленька кудлата бородата собаця. Дуже дружелюбна, лагідна, спокійна. Чемно гуляє на повідку. Підійде на прилаштування в родину з дітками, які люблять тварин. З нею буде зручно навіть у квартирі.


Кнопа


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 5

Зворушлива маленька собаця розміром з кота. Ідеальний варіант для квартири. Вона молоденька, гарненька та чемна. Добре гуляє на повідку і дуже любить людей.


Нафаня


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 6

Невеличкий молоденький кобель. Надзвичайно потішний, чемний, обожнює гуляти, лащитися і качатися по траві. Дружить з Кнопою. Підійде на прилаштування в квартиру.


Краля


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 7Молодесенька красуня з красивим каштановим окрасом і виразною мімікою. Гладкошеста, активна. Може жити в квартирі, чемно гуляє на повідку.


Патрік


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 8

Справжній вовк. Насправді ж, метис лайки. Молодий собака. Відданий, ніжний, але волелюбний та активний. Потребує вірного друга, для якого стане найкращим охоронцем.


Розалі


Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 9

Знову розповідаємо про цю молоденьку красуню. Досі її так ніхто і не забрав додому, вона чудова, соціалізована, дуже любить людей. На вулиці така собаця не виживе.

Зіна та Іріс

Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 10

Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе фото 11

Це - сестри, які все ще у нас. Зверніть увагу на цих молодих трирічних красунь: вони надзвичайно розумні, соціалізовані собаки, яким потрібна любляча родина. Можуть проживати разом чи окремо, по сусідству.

Фото: Katya Akvarelnaya та ЛКП "Лев"

ЛКП “Лев”: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41; щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41 або 068 535 45 45

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

Дізнатися більше про тварин, що чекають на всиновлення можна на сайті ЛКП "Лев": http://lkplev.com/site/take-care

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 Львів у новинах:

Подбайте про братів наших менших: 10 щасливих тварин, яких прихистили львів'яни

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах