До ювілею: "Піккардійська Терція" представила пісню до нового альбому

фото з сайту Українська музика та звукозапис

фото з сайту Українська музика та звукозапис

Дозвілля та їжа
21 червня 2017 09:31

Прем’єра нової пісні від "Піккардійської Терції" увійде в однойменний альбом колективу, реліз якого заплановано ближче до осені. Восени 2017-го року акапельний гурт святкуватиме своє 25-річчя, повідомляє  tvoemisto.tv.

Оптимістична і позитивна пісня "Лети…" – це вже третій представлений сингл із майбутнього, п’ятнадцятого за рахунком, студійного альбому "Терції". Навесні цього року "Піккардійська Терція" уже випустила дві пісенні новинки "Дженні" та "Колисонька кленовая".

Автором музики до пісні "Лети…" став композитор та гітарист Володимир Возняк. "Хотів, щоб пісня давала легку емоцію, щоб відволікала від негативних думок та щоденних проблем, - розповідає Володимир. - Щоб давала надію на краще, бо все краще - попереду. Народилася композиція дуже швидко. Пригадую, у мене був гарний настрій, я взяв гітару до рук - і одразу заграв "Лети…". Було таке враження, що знав цю пісню усе життя". Слова до композиції написала дружина Володимира Вікторія Возняк.

"Пісня "Лети…" недаремно дасть назву нашому новому альбому. У ній є такі слова: "Знайди свій вільний ритм – і просто лети…". Ці рядки можна вважати лейтмотивом усієї нашої ювілейної збірки", – зауважує художній керівник "Піккардійської Терції" Володимир Якимець.

 Аранжування до новинки створив соліст "Терції" Андрій Капраль. У записі взяли участь Володимир Якимець (перкусія) та Ігор Лесько (ударні). 

На сцені ювілей гурт розпочне святкувати із вересня 2017-го року: заплановані концерти "Терції" як по Україні, так і за кордоном, зокрема у США та Канаді. 30-го вересня 2017-го року великий концерт гурту відбудеться на сцені Національного палацу "Україна" у Києві.

Дивись ще:

Гарячий червень у Львові: Alfa Jazz Fest, Океан Ельзи, Yoga Day та Гармидер

Файне Місто, Атлас, Zaxidfest: найпопулярніші фестивалі літа 2017 в Україні

Готуй купальник: які пляжі України відвідати влітку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах