Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту decem.info

фото з сайту decem.info

Дозвілля та їжа
03 липня 2017 14:26

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.

РІЧАРД. Кудлатий красень. Гавкучий та енергійний собака, який піддається та потребує навчання. Стане чудовим другом та охоронцем.САННІ. Молоденька красуня лабрадор віком близько 1 рік. Енергійна та грайлива. Можливо, хтось впізнає її господарі. Якщо знайти їх не вдасться, будемо шукати для цієї чудової собаки нову сім’ю.


РИЖИК


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фотоЗворушливий малюк, метис пекінеса. Активний та гавкучий собачка. Підійде на прилаштування у квартиру, адже невеличкий та акуратний.


РОЗА


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 1Метис такси. Чорнява молоденька собачка. Соціалізована, добре гуляє на повідку. Слухняна, може жити в квартирі, адже зовсім невеличка. Найвірніший друг – це про неї.


БАЙКАЛ


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 2

Молодий та активний собака віком до 1 року. Енергійний та грайливий. Добре піддається навчанню. Чудовий друг та охоронець.


БАКС


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 3Молодий метис лайки. Наразі він трішки лякливий, але дуже любить спілкуватися з людьми. Піддається навчанню і швидко звикне до нової родини. Стане чудовим охоронцем та відданим другом.


ТОМ


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 4

Молодий здоровань, метис німецької вівчарки. Виважений та слухняний собака, неймовірний охоронець та друг.


РЕКС


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 5

Кудлатий метис німецької вівчарки. Молодий, гавкучий, знає базові команди і добре піддається навчанню. Стане чудовим охоронцем та другом для своєї нової родини чи людини.


СВЄТКА


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 6Молоденька красуня, метис німецької вівчарки. Енергійна та грайлива. Потребує господаря, який із любов’ю та задоволенням займатиметься її навчанням. Ця дівчинка стане вашим чудовим охоронцем!


РЕЙН


Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе фото 7

Руденький малюк. Розміром трішки більший за кота, знає повідок та любить довгі прогулянки. Може жити в квартирі, адже невеличкий та акуратний. Чудо-друг.

Собаки чекають в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото  ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах