Живе спілкування, майстер-класи, англомовний клуб: на Львівщині стартує дитячий табір "Тиждень без планшета"

фото: Щоденний Львів

фото: Щоденний Львів

Дозвілля та їжа
04 липня 2017 16:14

Менш ніж за два тижні 50 дітлахів зі Львівщини матимуть змогу відпочити у наметовому таборі, який відбуватиметься на базі навчально-тренувального комплексу "Верещиця", повідомляє Львівський портал.

Як розказав начальник відділу молодіжної політики Львівської ОДА Юрій Горун, на сьогодні відпочити у таборі зголосилося близько 40 дітей.

"Наметовий  табір "Тиждень без планшета" триватиме з 17  по 23 липня. Місце проведення – навчально-тренувальний комплекс "Верещиця", який є під керуванням  Львівського державного університету внутрішніх справ.  Участь можуть брати діти віком від 14-16 років. Станом на сьогодні участь у таборі підтвердили близько 40 учасників, однак варто зазначити, що кількість місць є обмежена", – розповів він.

За словами голови ГО "Центр просвітництва та розвитку людини" Наталії Проць, перш за все до участі в таборі залучають дітей із сільської місцевості.

" До участі в таборі перш за все ми хочемо залучити дітей, які проживають у сільській місцевості. Окрім того, ми робимо акцент на залучення дітей учасників АТО і дітей внутрішньопереміщених осіб. Цей табір може стати комунікаційною платформою для того, щоб ці дітки могли подружитися. Акцентом  є англомовний клуб з носієм мови – волонтером Корпусу миру. Варто додати, що цей табір відбуватиметься на базі Львівського університету внутрішніх справ відбуватиметься. Там діти за короткий період часу зможуть не лише відпочити, а ознайомитись з навчально-тренувальним відділом університету", – розповіла вона.

У свою чергу, представник ГО "Центр просвітництва та розвитку людини" Ярина Колотила зазначає, у наметовому таборі 50 дітей зможуть не лише відпочити, але й отримати корисні навички.

"За умовами конкурсу нам вдалось залучити діток з більше ніж половини районів Львівської області. Це дуже важливо, оскільки вони зможуть між собою комунікувати. Адже сьогодні без гаджетів діти практично не спілкуються, а живе спілкування – це  дуже важлива річ, яку ми повинні забезпечити. У рамках проекту ми буде проводити надзвичайно багато заходів. Ми хотіли поєднати дозвілля та певні навички. Зокрема, працівники патрульної поліції Львова навчатимуть дітей правилам дорожнього руху, окрім цього проводитимуться мейстер-класи з надання першої медичної допомоги, а також будуть кінні прогулянки тощо. Ми сподіваємось, що діти, які зголосилися будуть задоволені часом проведеним у ньому", – додала вона.

Подати свої заявки всі охочі можуть до 10 липня на сайті"Центру просвітництва та розвитку людини".

Дивись ще:

Головні зміни: що нового у шкільній програмі для 5-9 класів 

Зроби сам: продавчиня крамниці у центрі Львова сама затримала злодія 

Якою буде вулиця Бандери: 5 фактів про майбутню магістраль 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах