Без парасольки не обійтися: якою буде погода у Львові на вихідні

фото з сайту Львівський портал

фото з сайту Львівський портал

Дозвілля та їжа
07 липня 2017 17:59

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, в суботу у Львові хмарна погода з проясненнями, температура повітря  вночі – 10-12 градусів тепла, а вдень – 20-22 вище нуля. Опадів не передбачається.

Натомість в неділю за прогнозами гідрометцентру, дощитиме весь день, а температура залишиться на тому ж рівні, що й в суботу.

За версією погодного сайту "Синоптик", дощитиме в ніч на суботу та ще трохи вранці, але надалі вже буде хмарно з проясненнями. Температура повітря від 13 градусів тепла вночі до 21 ?С вище нуля вдень. У неділю трохи потеплішає – 14-22 ?С з позначкою плюс і збережеться хмарна погода без опадів.

Сайт "Гісметео" прогнозує опади  у Львові на обидва вихідні. Згідно з прогнозом, сильні опади очікують вночі та вранці, а вдень буде невеликий дощ. Температура повітря 14-21?С тепла.

У неділю "Гісметео" передбачає невеликий дощ вночі та посеред дня. Погода буде хмарною, хіба під вечір вигляне сонце. Температура повітря – 15-22 вище нуля. 

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, в суботу у Львові хмарна погода з проясненнями, температура повітря  вночі – 10-12 градусів тепла, а вдень – 20-22 вище нуля. Опадів не передбачається. Натомість в неділю за прогнозами гідрометцентру, дощитиме весь день, а температура залишиться на тому ж рівні, що й в суботу. За версією погодного сайту "Синоптик", дощитиме в ніч на суботу та ще трохи вранці, але надалі вже буде хмарно з проясненнями. Температура повітря від 13 градусів тепла вночі до 21 ?С вище нуля вдень. У неділю трохи потеплішає – 14-22 ?С з позначкою плюс і збережеться хмарна погода без опадів. Читайте також: Якою буде погода у Львові в першій половині липня Сайт "Гісметео" прогнозує опади  у Львові на обидва вихідні. Згідно з прогнозом, сильні опади очікують вночі та вранці, а вдень буде невеликий дощ. Температура повітря 14-21?С тепла. У неділю "Гісметео" передбачає невеликий дощ вночі та посеред дня. Погода буде хмарною, хіба під вечір вигляне сонце. Температура повітря – 15-22 вище нуля. 

Дивись ще:

Дізнайся: де протягом тижня у Львові, Рудному та Пасіках-Зубрицьких не буде світла 

Водіям на замітку: з понеділка на одній з автотрас обмежать рух 

Для безпеки: у Львові створюють новий спецпідрозділ патрульної поліції для реагування на "важкі випадки"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах