Середньовічна музика і танці: стартувала 13-та "Ніч у Львові"

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Дозвілля та їжа
15 липня 2017 11:31

Середньовічною музикою і танцями відкрили ХІІІ фестиваль "Ніч у Львові", який вже традиційно щороку відбувається влітку та восени. Гасло цьогорічного фестивалю "Ніч у Львові" – від Ренесансу до Сучасності,  повідомили у прес-службі ЛМР.

Фестиваль "Ніч у Львові" триватиме до 16 липня у різних локаціях Львова. На усіх охочих чекають майстер-класи, концерти, театралізовані дійства, вистави, вечірки та екскурсії.

"Декілька років тому ми започаткували фестиваль "Ніч у Львові". До Львова їде велика кількість гостей, вони є всюди, але не в музеях міста. Власне, з точки зору промоції, ми проводимо багато заходів саме в музеях. Звичайно, це дуже приємно тому, що це нестандартні речі. На фестивалі "Ніч у Львові" екскурсії в музеях є щодня, тут проводять театралізовані дійства, концерти. І, звичайно, зацікавленість і радість організаторів в тому, що ти йдеш вночі по місту і бачиш величезні черги молоді не за алкоголем, а в музей. Це, мабуть, найбільше досягнення.

Цього року Львів відвідав Юрій Андрухович, за його перекладом у межах фестивалю буде відбуватися вистава "Ромео і Джульєтта" у Італійському дворику просто неба. Там, звичайно, буде аншлаг тому, що є надзвичайно велика кількість людей, яка хоче відвідати цю виставу опівночі.

У Домі Франка відбудеться дискусія "Жити на межі світів". Також цього року буде безліч додаткових екскурсій, які у межах фестивалю "Ніч у Львові" відбуватимуться вперше. Цього року відкритий для екскурсій Львівський університет імені Івана Франка і реєстрація була заповнена на цю екскурсію буквально за 20 хвилин, також вперше відкритою для всіх є вежа храму Ольги та Єлизавети.

Я дуже рада, що "Ніч у Львові" – це вже традиція. Тепер окремі туристичні групи людей їдуть у Львів зокрема на наш фестиваль", – зазначила координатор фестивалю "Ніч у Львові" Марта Іванишин.

Програма фестивалю "Ніч у Львові" тут.

Дивись ще:

Гарна новина: завтра відновлять електронну реєстрацію паспортів 

Без парасольки не обійтися: якою буде погода у Львові на вихідні 

Бути чи не бути: Порошенко розповів, що буде з Львівською сухопутною академією

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах