Не пропусти: цими вихідними на Львівщині відбудеться три фестивалі

фото з сайту .depo.ua

фото з сайту .depo.ua

Дозвілля та їжа
10 серпня 2017 13:52

Як повідомляє Depo.Львів цими вихідними у області відбудуться ще три масштабні фестивалі Зокрема, 11-13 серпня в Городоцькому районі (м. Городок, аеродром "Цунів") триватиме фестиваль WoodstockUkraine. Захід присвячений благодійності, розвитку волонтерського руху в Україні та волонтерам ВБФ "Серця до серця". Метою проекту є згуртування мешканців різних частин країни заради миру, розвиток волонтерського руху в Україні, об'єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, а також розвиток масової музичної культури.

У неділю, 13 серпня у Буському районі на території заповідника "Олеський замок" відбудеться фестиваль меду "Надбужанські медобори". У заході візьмуть участь пасічники Буського та сусідніх районів, гості з Польщі, Волині, Києва. На фестивалі працюватиме мистецький майданчик, з концертною програмою найпотужніших колективів Бущини та інших районів Львівщини. Для усіх охочих – екскурсії територією та залами Олеського замку. Учасники фестивалю, переможці вікторин отримають в дарунок тематичні сувеніри та солодкі подарунки.

Окрім того, 13 серпня у Жидачівському районі (літня сцена МБК "Папірник") відбудеться ІІІ районний фестиваль народної пісні та танцю "Роде наш красний, роде наш прекрасний". Дрес-код – вишиванка. У межах фестивалю діятиме виїзна торгівля та акція на підтримку українських військових.

Дивись ще:

Антирекорд: експерти назвали імовірні причини масових аварій на Львівщині

Майже вдвічі: у Польщі збільшився попит на робочі руки українців 

Запрошують до обговорення: сьогодні у Львові презентують статут міста 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та  в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах