Лазерний перформенс, вечірка: у Львові виступатимуть відомі електронщики з Європи

фото з сайту cultprostir.ua

фото з сайту cultprostir.ua

Дозвілля та їжа
30 серпня 2017 10:21

1 і 2 вересня у Львові відбудеться Unsound Disloсation – подія, присвячена експериментальній електронній музиці, яку реалізується Goethe-Institut у співпраці з відомим краківським фестивалем Unsound. Цей проект охопив 9 країн Східної Європи і Центральної Азії, серед яких і Україна.

Заходи Unsound Disloсation проходитимуть у Львівській філармонії та в клубі !FESTrepublic. Club, повідомив  Cultprostir.

Серед учасників події – берлінець Robert Henke, також відомий як Monolake і один із творців програмного забезпечення для діджеїв Ableton. Він представить свій аудіовізуальний лазерний перформенс Lumiere III, який уже виконувався по всьому світу. Після цього концерту відбудеться вечірка. Її хедлайнерами стануть техно-музиканти з Мюнхена Zenker Brothers, які зіграють розширений діджей-сет. Також на івенті виступлять польські артисти Poly Chain, Chino, резидентка Unsound’у Olivia, львів'янин Dj Lawrin та киянин Konakov.

2 вересня на сцені Львівської філармонії один із найвідоміших польських гуртів 90-х Ksiezyc за участі українською співачки й композиторки Svitlana Nianio презентує прем'єру свого нового проекту. Після довгої перерви цей колектив повернувся на сцену під час Unsound 2014 і з того часу активно гастролює.

У Львові до Ksiezyc приєднається польський музикант Pawel Romanczuk, який створює музику з допомогою іграшкових інструментів і є учасником експериментального ансамблю Male Instrumenty. Відкриє вечір львівський електронний музикант Manu.

Дивись ще:

Дивись: топ новинок львівського Форуму видавців 

Що сталося: львів'янина, якого розшукували з учора, знайшли мертвим

Незвичайна вистава: у Львові Ромео і Джульєтта любитимуться в Італійському дворику 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах