Хмари, дощ та сніг: якою буде погода у Львові цього тижня

Новина - Дозвілля та їжа - Хмари, дощ та сніг: якою буде погода у Львові цього тижня

Новина - Дозвілля та їжа - Хмари, дощ та сніг: якою буде погода у Львові цього тижня

Дозвілля та їжа
13 листопада 2017 11:09

Цього тижня у Львові буде хмарна та прохолодна погода. За прогнозом Sinohtik часом йтиме дощ, іноді визиратиме сонечко, а до максимальної позначки у 9 градусів тепла температура повітря підніметься у понеділок. В деякі дні може піти сніг, а отже зима все ближче і ближче.

У понеділок, 13 листопада, протягом усього дня у Львові утримається хмарна погода. Сильний дощ ще до приходу ранку закінчився. Після обіду він розпочнеться знову, але до вечора піде слабше. Вдень повітря прогріється до 9 градусів з позначкою плюс. Ввечері температура опуститься до 4 градусів.

У вівторок, 14 листопада, погода протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Максимальною температурою вівторка стане +3 градуси.

У середу, 15 листопада, у Львові з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів. Температура вночі +1, вдень +4.

У четвер, 16 листопада, протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура коливатиметься від -2 до +4.

У п'ятницю, 17 листопада, з ранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Вночі температура становитиме -2, а вдень – 5 з позначкою плюс.

Хмарна погода протримається у Львові увесь день в суботу, 18 листопада. Без опадів. Максимальна температура вдень буде становити +8, вночі та зранку +2, ввечері буде +5.

У неділю, 19 листопада, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дрібний дощ. Вночі очікується +5 градусів, а вдень +4. 

Хмари, дощ та сніг: якою буде погода у Львові цього тижня фото

ДИВИСЬ ЩЕ:

Невже: у Львові подешевшало водопостачання

Для найбідніших: в неділю у Львові відкриють притулок

Скінчилося: у Львові заборонили робити з горищ і підвалів квартири та ресторани

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах