Програма: як на Львівщині відзначатимуть річницю початку Революції Гідності

Новина - Дозвілля та їжа - Програма: як на Львівщині відзначатимуть річницю початку Революції Гідності

Новина - Дозвілля та їжа - Програма: як на Львівщині відзначатимуть річницю початку Революції Гідності

Дозвілля та їжа
20 листопада 2017 10:17

20 та 21 листопада на Львівщині відбуватимуться заходи з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. Програму заходів з нагоди відзначення четвертої річниці початку Революції Гідності опублікували на сайті ЛОДА.

В понеділок, 20 листопада, відбудеться відкриття виставки "Революція Гідності. Пам'яті Небесної Сотні". Початок о 12:00 в Музей визвольної боротьби України.

Опісля – презентація книги Михайла Набитовича "Львівські лицарі Небесної Сотні" та започаткування проекту "День народження Героя Небесної Сотні": 20 проектів у Музеї визвольної боротьби України.

У вівторок, 21 листопада, в 11:30 заплановане відкриття пам’ятного знаку на місці криївки головного командира УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича у парку "Знесіння" (вул. Ковельська,52).

15:00 – покладання квітів та запалення лампадок на могилах осіб, що загинули під час Революції Гідності, генерала С. Кульчицького та полковника А.  Соколенка, борців за волю України на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

15:05 – проведення чину панахиди на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

16:00 год – проведення екуменічної молитви за Україну та її захисників за участі керівників єпархій церков. Громадське віче та мистецька програма "Пісні-символи Майдану" присвячена Героям Революції Гідності з презентацією спогадів  про Героїв Небесної Сотні Львівщини. Підняття в небо білих ліхтариків з ангелами як символів Героїв Небесної Сотні на площі біля пам’ятника Т. Шевченку (просп. Свободи).

Крім того, делегація Львівщини візьме участь у відкритті інсталяції Дарії Востреси "Перша зброя Майдану" в приміщенні Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

А Львівська академічна чоловіча хорова капели "Дударик" та балет "Життя" візьмуть участь у мистецькій програмі, присвяченій Героям Небесної Сотні за участі у Києві.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Куй, куй, козачок: у Львові з’явиться ремісниче містечко

Коли буде світло: негода знеструмила одинадцять сіл на Львівщині 

Коли увімкнуть: протягом дня знеструмлені окремі вулиці Львова, Винників та Рудного 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах